Studijní program: Finance, účetnictví a daně - Diskuse
Micha Lela,
Dobrý den. Chtěla bych se informovat, ve které dny probíhají vyučovací hodiny u programu Finance, účetnictví a daně, pro Bc. v kombinovaněm studiu?
Děkuji, CimbálníkováPěkný den,
výuka v rámci kombinovaného studia probíhá čtyřikrát za semestr - vždy v pátek od 12.00 do 19.50 + celou sobotu.
S pozdravem,F. H.
Micha Lela,
Děkuji Vám za odpověď. Mám druhá otázka je, jestli při doložení praxe min. 12 měsíců, musí být tato praxe z nějakého ekonomického oboru, či zda je toto studium pro pracující z různých oborů?
Praxi můžete mít z libovolného oboru, ať už jako zaměstnanec nebo OSVČ. Jedinou podmínkou je její délka min. 12 měsíců.
Jana Volhejnová,
Dobrý den, mám absolvovanou vyšší odbornou školu se zaměřením na podnikání. Více než 15 let praxe v souvisejících oborech a absolvované certifikace u ČNB. Zajímá mne, zda je možnost dosaženého vzdělání a praxe uznat jako splněné a dostudovat jen chybějící pro dosažení titulu Bc. a případné další pokračování na vyšší titul.
Pěkný den,
podmínkou přijetí ke studiu v profesním bakalářském studijním programu je dosažení středního vzdělání s maturitní zkouškou a doložení praxe v délce 12 měsíců v libovolné oblasti. Praxi v požadované délce je potřeba doložit v e-přihlášce nejpozději do 4. 4. 2021, kupř. potvrzením zaměstnavatele či výpisem z ČSSZ.
Úspěšným absolvováním programu Finance, účetnictví a daně získáte bakalářský titul (Bc.). Následně můžete pokračovat ve studiu v navazujícím magisterském studijním programu Finance na ECON MUNI (případně v jiném navazujím programu). Navazující studium je akademicky, nikoli profesně ortientované.
S pozdravem,
Filip H.
podmínkou přijetí ke studiu v profesním bakalářském studijním programu je dosažení středního vzdělání s maturitní zkouškou a doložení praxe v délce 12 měsíců v libovolné oblasti. Praxi v požadované délce je potřeba doložit v e-přihlášce nejpozději do 4. 4. 2021, kupř. potvrzením zaměstnavatele či výpisem z ČSSZ.
Úspěšným absolvováním programu Finance, účetnictví a daně získáte bakalářský titul (Bc.). Následně můžete pokračovat ve studiu v navazujícím magisterském studijním programu Finance na ECON MUNI (případně v jiném navazujím programu). Navazující studium je akademicky, nikoli profesně ortientované.
S pozdravem,
Filip H.