marie bubelova,
Dobrý den, chci se zeptat, jak je hodinově náročné prezenční studium sociální práce mikro. Lze někde dohledat rozvrhy? Jde mi o to, zdali je reálné při prezenčním studiu i pracovat. Nejsem z Brna, tudíž bych si chtěla zaměstnání řešit ještě před začátkem studia.
Děkuji, Marie Bubelová.
Děkuji, Marie Bubelová.
Dobrý den, jsme rádi, že chcete studovat sociální práci zrovna na naší fakultě. Mnoho z našich studentů navazujícího magisterského studia již pracuje, ale je pravda, že se mnohdy jedná o částečné úvazky a/nebo brigády. Vždy záleží na časové náročnosti dané pracovní pozice. Pro lepší představu zasílám odkaz na stránku, kde se můžete podívat na předměty - příklad průchodu studiem. https://www.muni.cz/uchazeci/navazujici-magisterske-studium/nabidka-studia/23295-socialni-prace Mějte se hezky. Zdraví Zdeňka Dohnalová
Adél K.,
Dobrý den,
studuji prezenčně nMgr. na jiné VŠ v oboru sociální práce se specializací na rodinu. Chtěla bych se zeptat, zda mohu studovat druhé navazující studium (tentokrát už kombinovaně) u Vás, ve stejném oboru, ale s jinou specializací (makro). Zejména pak, jestli se mi studium “započítá” jako druhé nMgr. nebo bych ho studovala bez titulu na konci.
Děkuji,
A. Kouřilová
studuji prezenčně nMgr. na jiné VŠ v oboru sociální práce se specializací na rodinu. Chtěla bych se zeptat, zda mohu studovat druhé navazující studium (tentokrát už kombinovaně) u Vás, ve stejném oboru, ale s jinou specializací (makro). Zejména pak, jestli se mi studium “započítá” jako druhé nMgr. nebo bych ho studovala bez titulu na konci.
Děkuji,
A. Kouřilová
Dobrý den, paní Kouřilová, těší mě Váš zájem o studium navazují magisterské sociální práce. Ještě mi prosím napište na email dohnalova@fss.muni.cz, jaký obor jste absolvovala na Vašem bakalářském studiu. Mějte se hezky a budeme v kontaktu. Zdeňka Dohnalová