Studijní program: Učitelství pro mateřské školy - Diskuse
Dobrý den, mám dotaz. Pokud budu mít bc. z programu učitelství pro mš, je dále tedy v navazujícím studiu možné pokračovat v programu speciální pedagogika?
Dobrý den,
domnívám se, že ano, ale bude lepší, když se s dotazem obrátíte přímo na garanta programu, který byste chtěla absolvovat.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
domnívám se, že ano, ale bude lepší, když se s dotazem obrátíte přímo na garanta programu, který byste chtěla absolvovat.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
Svatava Backova,
Dobrý den, prosím, otvíráte druhé kolo přijímacího řízení? Děkuji a hezký den, Báčková
Dobrý den,
předpokládám že 2. kolo přijímacího řízení se nerealizuje, ale pro jistotu se prosím obraťte na studijní oddělení.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
předpokládám že 2. kolo přijímacího řízení se nerealizuje, ale pro jistotu se prosím obraťte na studijní oddělení.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
Natália Uramová,
Dobrý deň , som zo Slovenska a rada by som sa opýtala ohľadom uplatnenia na Slovensku že ako to chodí ak by som vyštudovala predškolskú pedagogiku u vás v Česku ci ale chcem pracovať na Slovensku či je to vôbec možné tak spraviť . Viete ak tu mam študovať český jazyk ale možno je potrebné k práci na Slovensku študovať len ten Slovenky jazyk .
Dobrý den, děkuji za dotaz, ale obávám se, že se neorientuji tak dobře ve slovenských zákonných dokumentech, abych Vám mohla odpovědět, zda Vám kvalifikace učitelky MŠ bude uznána i na Slovensku. Zřejmě bude vhodné obrátit se na slovenské ministerstvo školství, zda a za jakých podmínek je možné získat kvalifikaci v ČR.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
Srdečně zdraví
Zora Syslová
Dobrý den,
mám vystudované bakalářské studium v oboru HV a ZSV se zaměřením na vzdělávání. Chtěla bych se zeptat, zdali se mohou uznávat již absolvované předměty, které jsou totožné jak v mém již absolvovaném oboru, tak ve studiu mimoškolní a předškolní pedagogiky (například společný základ apod.)? Nebo existuje nějaké doplňující vzdělávání k již vystudovanému pedagogickému oboru?
Velmi děkuji za odpověď a přeji Vám pěkný denLucie Vernerová
Srdečně Vás zdravím,
ale nejsem si jistá, na co přesně se ptáte. Zda by se Vám uznaly některé již vystudované předměty v programu Učitelství pro mateřskou školu? Obávám se, že ne. Studují u nás i absolventky SPgŠ, ale z předchozího studia se jim nic neuznává.
Zora Syslová
ale nejsem si jistá, na co přesně se ptáte. Zda by se Vám uznaly některé již vystudované předměty v programu Učitelství pro mateřskou školu? Obávám se, že ne. Studují u nás i absolventky SPgŠ, ale z předchozího studia se jim nic neuznává.
Zora Syslová
Radka Uzlová,
Dobrý den,
četla jsem informace o uplatnění absolventů, ale pro jistotu se ještě raději zeptám, jestli po 3 letech studia už budu kvalifikovaná pro učitelství v mateřské škole. Od přítelkyně totiž vím, že měla pouze bakalářské studium a kvůli setrvání v zaměstnání si musela dodělávat navazující magisterské studium. A také mám dotaz, jestli je snadnější najít si práci, kdybych si posléze po bakalářském studiu zvolila navazující magisterské studium.
Děkuji.
četla jsem informace o uplatnění absolventů, ale pro jistotu se ještě raději zeptám, jestli po 3 letech studia už budu kvalifikovaná pro učitelství v mateřské škole. Od přítelkyně totiž vím, že měla pouze bakalářské studium a kvůli setrvání v zaměstnání si musela dodělávat navazující magisterské studium. A také mám dotaz, jestli je snadnější najít si práci, kdybych si posléze po bakalářském studiu zvolila navazující magisterské studium.
Děkuji.
Zdravím Vás, a ujišťuji Vás, že Bc. studium Učitelství pro MŠ Vám kvalifikaci učitelky MŠ zajišťuje. Ještě jsme neslyšela, že by někdo vyžadoval Mgr. studium. V praxi je nejčastější kvalifikací středoškolské vzdělání a v úplně mizivém procentu jsou učitelky s titulem Mgr.
Žaneta Vykoukalová,
Dobrý den,
jsem maminka 7mi měsíční dcery a ráda bych si podala přihlášku na dálkové studium Učitelství pro mateřské školy. Je možné studium nějak uzpůsobit vzhledem k dceři? Popřípadě nabízíte možnost individuálního vzdělávácího plánu?
Moc děkuji a zdravím,
Vykoukalová
Dobrý den,
individuální vzdělávací plán poskytujeme studentům pouze z vážných důvodů, k nimž mateřskou dovolenou nepočítáme.
Ale určitě je možné se s vyučujícími domluvit a přizpůsobit požadavky na průběh a zakončení jednotlivých předmětů co nejvíce Vašim potřebám. Absolvování některých předmětů je však povinnou součástí studia.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
individuální vzdělávací plán poskytujeme studentům pouze z vážných důvodů, k nimž mateřskou dovolenou nepočítáme.
Ale určitě je možné se s vyučujícími domluvit a přizpůsobit požadavky na průběh a zakončení jednotlivých předmětů co nejvíce Vašim potřebám. Absolvování některých předmětů je však povinnou součástí studia.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať na priebeh kombinovaného štúdia - v ktoré dni a ako často výuka prebieha? A takisto by som sa chcela opýtať na povinnosť účasti na výuke pre kombinovaných študentov. Ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
Barnokyová.
chcela by som sa opýtať na priebeh kombinovaného štúdia - v ktoré dni a ako často výuka prebieha? A takisto by som sa chcela opýtať na povinnosť účasti na výuke pre kombinovaných študentov. Ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
Barnokyová.
Dobrý den,
kombinovaná výuka probíhá zpravidla v pátky, některé předměty i v sobotu. Povinnost účastnit se výuky si určuje každý vyučující. Vzhledem k tomu, že se na výuce podílí více kateder Vám nemohu odpověď blíže specifikovat.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
kombinovaná výuka probíhá zpravidla v pátky, některé předměty i v sobotu. Povinnost účastnit se výuky si určuje každý vyučující. Vzhledem k tomu, že se na výuce podílí více kateder Vám nemohu odpověď blíže specifikovat.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
Eva Jakšová,
Dobrý den,
výuka probíhá jednou za 14 dní nebo každý pátek?
Děkuji,
Eva Jakšová
výuka probíhá jednou za 14 dní nebo každý pátek?
Děkuji,
Eva Jakšová
Dobrý den,
výuka probíhá zpravidla každý pátek, někdy i v sobotu.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
výuka probíhá zpravidla každý pátek, někdy i v sobotu.
Srdečně zdraví
Zora Syslová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li je předpokladem, že student nastupující na tento obor hraje na klavír. Umím pouze nějaké základy na kytaru a trochu mě děsí předměty z hudební výchovy a ze hry na hudební nástroj, proto se ptám je-li možno toto zaměření studovat i pokud na "nic" nehraji.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Zdravím Vás, a předpokladem přijetí na obor Učitelství pro mateřské školy to není, ale zkoušku z hry na klavír skládáte v průběhu studia, takže je potřeba se hrát na klavír naučit.
Zdraví Zora Syslová
Zdraví Zora Syslová