28. 11. 2021 18:43nové
Dobrý den,
Ráda bych se zeptala, zda je pro mne vhodný tento obor. Bc mám z oborů speciální pedagogika a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání a nyní již rok pracuji jako učitelka v MŠ. Ráda bych si dodělala magisterský titul. Na PDF pro předškolní pedagogiku “nemám kvalifikaci” tudíž hledám alternativu. Děkuji za odpověď
Ivana Böhmová
23. 11. 2022 08:34nové
Dobrý den,
mě tento obor zaujal a budu si podávat přihlášku. Získám někde doporučenou literaturu k nastudování k přijímacím zkouškám? Jaké předpoklady jsou u přijímacích zkoušek ověřovány?
Moc děkuji,
Ivana Böhmová
Martina Koldánová
16. 1. 2023 17:19nové
Dobrý den pane docente,
Prosím, jaké je uplatnění po dokončení magisterského studia Pedagogiky ve školských zařízení? Je možné po ukončení studia učit na střední pedagogické škole? Moc Vám děkuji za odpověď, s pozdravem Martina Bursíková
17. 1. 2023 10:14nové

Vážená kolegyně,

mgr. studium Pedagogika na ÚPV není bohužel koncipováno jako učitelský obor. Tzn. na Vaši otázku je negativní odpověď. Důležitou součástí mgr. studia u nás jsou nicméně oblasti školské pedagogiky, vzdělávací politiky a řízení škol. Lze předpokládat, že pokud byste si někde případně k tomu doplňovala tzv. pedagogické minimum pro učitelství pedagogiky v rámci celoživotního vzdělávání, řada kurzů (obecná pedagogika, obecná didaktika atd.) by Vám pravděpodobně byla uznána.
S pozdravem
M. Sedláček
16. 10. 2023 03:56nové

Vážený pane docente, poradíte mi prosím, kde najdu jak vypadá rozvrh při prezenčním studiu?
Jsou přednášky povinné? Popřípadě, lze se například po úspěšném ukončení 1. Semestru přehlásit na kombinované studium, pokud bych prezenční studium nezvládala časově?

Moc vám děkuji za odpověď.
27. 10. 2023 15:54nové
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda-li bude v dalším školním roce otevřena možnost kombinovaného studia pro obor PEDAGOGIKA? V nabídce přihlášek vidím dostupné pouze přihlášky pro prezenční studium.
Děkuji za odpověď
28. 10. 2023 18:30nové
Dobrý den,
díky za dobrý dotaz. Pokud máte na mysli bc. studium oboru Pedagogika, tak kombinované studium nebudeme otevírat. Lze ale u nás studovat v ČR unikátní obor Pedagogika se specializací na digitální technologie ve vzdělávání - www.digited.cz/ (rovněž jen prezenčně).
V případě dalších dotazů klidně pište.
Hezký den.
JZ
13. 11. 2023 22:22nové
Dobrý den,
omlouvám se za špatně specifikovaný dotaz. Zajímá mě konkrétně otevření navazujícího magisterského studia v prezenční formě. Tedy, zda-li se bude otevírat od podzimního semestru 2024?
Děkuji mnohokrát za odpověď
22. 11. 2023 12:09nové

Dobrý den,
garantem NMgr. studia Pedagogiky je kolega doc. Sedláček. Případně se prosím obraťte přímo na něho.

S pozdravem
Jiří Zounek
23. 11. 2023 07:31nové

Dobrý den,

navazující magisterské studium programu Pedagogika v prezenční formě určitě otevřené bude. Výše se ale ptáte na kombinovanou formu? Ta se bude otevírat pro jarní semestr 2024. O podzimním semestru 2024 se nyní rozhodujeme a je nejistý. V předchozích letech vždy otevřen byl. Zdraví M. Sedláček
29. 11. 2023 19:37nové

Dobrý den,

velice děkuji za odpověď. Budeme tedy doufat v otevření navazujícího magisterského studia i pro semestr podzimní.

Hezký den
Procházková Kateřina
21. 11. 2023 12:15nové
Dobrý den, mám stejný dotaz jako kolegyně. Bude se tedy od podzimního semestru 2024 otevírat navazující magisterské studium pro obor Pedagogika? Měla bych o tento obor velký zájem, ale pouze v kombinované formě. Pokud by se obor neotevřel, musela bych přemýšlet nad alternativou. Předem děkuji za Vaši odpověď.
změněno 22. 11. 2023 12:08 nové

Dobrý den,
pokud máte na mysli bakalářské studium Pedagogiky, tak komb. studium otevírat nebudeme.
Garantem NMgr. studia Pedagogiky je kolega doc. Sedláček. Případně se prosím obraťte přímo na něho.

S pozdravem
Jiří Zounek
24. 11. 2024 18:07nové
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je šance, že se v semestrech jaro 2025 nebo podzim 2025 otevře magisterský obor Pedagogika v distanční formě? Děkuji.
25. 11. 2024 14:22nové
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Bohužel pro tyto semestry zatím platí, že v kombinované formě nebudemem program otevírat. Zdraví M. Sedláček