Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2011 - Discussion forum
Martin Bukovčák,
Informatívne
kompresor- Informatívne
Dobrí deň, chcel by som sa spýtať po nedávnom prvom kole zápisov sa bude na mnohých oboroch určite posúvať úroveň prijatých a neprijatých študentov neviete mi povedať či je tento udaj niekde zverejnení vopred alebo sa to študenti dozvedia až keď im pripadne príde pozvánka na druhý zápis zaujíma ma predovšetkým Fakulta filozofie vopred ďakujem.
28. 7. 2011 10:15.46, , učo- Re: Informatívne
Dobrý deň, štatistika reálne zapísaných sa nezverejňuje. Skontrolujte si, prosím, stav Vašej e-prihlášky, blahoželám k prijatiu :) Pozvánka na zápis Vám bude zaslaná zrejme do konca augusta (náhradné zápisy sú totiž 1. - 2. 9. 2011)
28. 7. 2011 10:44.20, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Informatívne
Dobrý deň. Dnes mi prišiel list z FSS s tým, že som kvoli uvolnenej kapacite prijatá, je to pre mňa celkom neuveriteľné, tak som pozerala moja e-prihlášku a tam je stále, že som neprijatá, takže teraz neviem čo si myslieť.
28. 7. 2011 17:36.21, , učo- Re: Informatívne
Dobrý deň, v prvom rade blahoželám k prijatiu :) Písomné rozhodnutie, ktoré ste dostali poštou, je dostatočné (zmena by sa mala prejaviť aj v e-prihláške, ale to pokojne aj časom).
28. 7. 2011 17:46.39, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Informatívne
Já to mám pouze v e-přihlášce. Předpokládám, že písemně to dojde, že? A je to stejně platné i právě v e-přihlášce? Chci mít jen jistotu, že se neraduji zbytečně...
28. 7. 2011 18:20.03, Veronika Jadámková (stud FF MU, FSS MU), učo 380420- Re: Informatívne
Je to rovnako platné aj v e-prihláške. Blahoželám :) Písomné vyrozumenie Vám bude doručené. Len upozorním, že rôzne fakulty môžu mať rôzne termíny a spôsoby zverejnenia dodatočne prijatých. Slečna vyššie sa hlásila na FSS, vy na FF.
28. 7. 2011 18:27.37, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Tomáš Sedalík,
Dobry den,
niekde som cital, ze dekan fss este v juli rozhodol, ze sa budu prijmat dalsi
uchadzaci, teda ti pod ciarou. Chcem sa opytat, ze ci sa da niekde zistit, ze na
ake odbory? Ja som bol prvy pod ciarou na medzifakultny odbor
politologia-hospodarska politika, tak by ma zaujimlo ci sa na tento odbor dobera
alebo nie a dokedy to vlastne dava fakulta na známost?
Za odpoved dakujem.
niekde som cital, ze dekan fss este v juli rozhodol, ze sa budu prijmat dalsi
uchadzaci, teda ti pod ciarou. Chcem sa opytat, ze ci sa da niekde zistit, ze na
ake odbory? Ja som bol prvy pod ciarou na medzifakultny odbor
politologia-hospodarska politika, tak by ma zaujimlo ci sa na tento odbor dobera
alebo nie a dokedy to vlastne dava fakulta na známost?
Za odpoved dakujem.
Dobrý deň,
FSS nezverejnila konkrétny zoznam odborov, na ktoré dodatočne prijímala.Ak by ste boli medzi prijatými, bolo by Vám už zaslané rozhodnutie.
Môžete však ešte kontaktovať priamo študijné oddelenie FSS. Kontakty viď
http://is.muni.cz/studijni/.