Ubytování - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2011 - Diskuse
Veronika Kucharičová,
Ubytovanie
kompresor- Ubytovanie
Dobry den, chystam sa studovat na Pravnickej fakulte prostrednictvom PCŽV. Ake budu moje moznosti ubytovania ? Budem mat narok aj na ubytovanie na intraku ? Vopred dakujem za odpoved.
29. 7. 2011 01:01.42, , učo- Re: Ubytovanie
Dobrý deň, ako účastník CŽV nie ste študent, a nemáte tak ani výhody obvykle plynúce z tohto stavu. Nemáte nárok na ISIC, na pridelenie internátu, na ubytovacie štipendium... Ubytovanie si tak musíte zariadiť sami. V Brne však nie je problém zohnať privát, spolubývanie. Častokrát aj cenovo/polohou/yýbavou lepšie, než internát.
29. 7. 2011 06:39.13, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Ubytovanie
Dakujem velmi pekne. Este by som mala jeden dotaz. Do CŽV som sa prihlasila pod novou prihlaskou, pretoze som nikde nemohla najst udaje k mojej starej, ktora bola na pravo, magistersky obor, prezencna forma. Tak som sa chcela spytat ci moj percentil je evidovany pod mojim menom a nie pod cislom prihlasky a ci tak bude platny aj pre posudok k prijatiu do CŽV. Dakujem.
29. 7. 2011 10:20.28, , učo- Re: Ubytovanie
Vaše prihlášky sú spárované, na základe rodného čísla. Váš percentil z májového TSP tak bude pri prijímacom konaní zohľadnený. Všetko by tak malo byť v poriadku.
29. 7. 2011 10:26.17, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Veronika Kucharičová,
Tak teraz mi vazne odlahlo, pretoze som o tom premyslala stale dokola a vazne
som si nebola ista. Dakujem velmi pekne . Pekny den prajem.
som si nebola ista. Dakujem velmi pekne . Pekny den prajem.