Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Eliška Foltýnová,
Jednooborová historie
Dobrý den, hlásím se na kombinaci mediální a komunikační studia - historie, kdemě nevzali kvůli špatným SCIO testům. Ale v TSP mám percentil 76 tak se chci
zeptat, jestli by to nestačilo na jednooborovou historii. Jestli je tento postup
vůbec možný. Děkuji za odpověď Foltýnová
Dobrý deň,
tento postup je možný.
Viď aj
http://www.phil.muni.cz/plonedata/wff/prijimaci-rizeni/2012_2013/info_prij_bc_12_13.doc
-> a úplne posledný odstavec v celom dokumente.
Eliška Foltýnová,
Děkuji za odpověď a mohu se zeptat, jestli mám svou žádost zaslat přímo na
Studijní oddělení FF?
Studijní oddělení FF?
kompresor
- Re: Jednooborová historie
Dobrý deň, rád by som aj ja pripojil jednu otázku. Bolo by toto možné aj v prípade ak na medzifakultnú kombináciu SOM prijatý, ale chcel by som nakoniec študovať len čisto odbor na FF (s tým, že percentil z TSP pre odbor spĺňam)? Vopred ďakujem za odpoveď.
4. 6. 2012 19:29.29, Tomáš Koscelanský (stud FSS MU, ESF MU), učo 397540- Re: Jednooborová historie
Dobrý deň, imho áno. Nemal by byť problém, ak percentil na samostatný odbor na FF spĺňate. Obráťte sa priamo na SO FF MU, a nechajte si to radšej potvrdiť.
4. 6. 2012 19:47.57, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Jednooborová historie
Dobrý den, chtěla jsem se jen ujistit, zda stačí dopis se žádostí právě o jednooborovou historii, který jsem zaslala minulý týden. Protože až tento týden jsem dostala poštou zprávu o nepřijetí na dvouobor a vím, že zápis se rychle blíží. Měla bych tedy pro jistotu zaslat žádost i na e-mail SO FF MU? Děkuji za odpověď.
17. 6. 2012 11:38.16, , učo
Dobrý deň,
zaslanie žiadoti písomne - poštou stačí.Ak si nie ste istá, v akom stave sa Vaša žiadosť nachádza, zavolajte si na SO
FF.
Duplované zasielanie žiadostí nepomôže a neurýchli vec, akurát spôsobí viac
zmätkov.