Administrativa (doklady, platby atd.) - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Discussion forum
Alice Hříbalová,
Zápis
kompresor- Zápis
Dobrý den, hlásím se na obor s OT, takže jsem dosud neobdržela rozhodnutí o přijetí. Již příští týden odjíždím na léto do zahraničí a chtěla jsem původně, pokud přijata budu, zplnomocnit sestru k zápisu v prvním termínu, tedy v červenci. Nyní jsem se ale dozvěděla, že je u zápisu zapotřebí i vyplněný a podepsaný zápisový list (který samozřejmě ještě nemám a do svého odjezdu neobdržím). Znamená to, že jediná možnost je pro mne zápis až v září? Mám se tedy písemně omluvit a zažádat o zápis v zářijovém termínu? A do jakého data? Děkuji za odpověď.
11. 6. 2014 16:00.59, , učo- Re: Zápis
Dobrý deň, pokiaľ budete udeľovať plnú moc sestre, táto je na jej základe oprávnená za vás činiť všetky úkony viažúce sa k zápisu ku štúdiu. Budete teda riadne zapísaná v riadnom termíne zápisu, nemusíte sa báť.
11. 6. 2014 16:04.17, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis
Díky moc za rychlou odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat, zda musí být plná moc úředně ověřená, nebo stačí jen podpis můj a zmocněného? Mám totiž dvouobor ŠJ+Hospodářská politika a dočetla jsem se, že ESF vyžaduje úředně ověřenou plnou moc, zatímco FF ne.
11. 6. 2014 23:43.08, , učo