Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Discussion forum
František Bílý,
rozhodnutí o nepřijetí
kompresor- rozhodnutí o nepřijetí
Dobrý den, stále se na e-přihlášce nezobrazují údaje o tom jak byla má žádost na odvolání přezkoumána.Rozhodnutí o přijetí mělo proběhnout 1.7., dnes je bohužel již 16.7 a stále nejsou známy výsledky... V testu, který se vztahoval k pedagogice a psychologii na navazující magisterský obor jsem dosáhl stejných výsledků tj. 37 bodů jako má kolegyně a přesto nejsem přijat, kdežto ona ano, existuje logické vysvětlení???Pokud test A se lišil oproti testu B, považuji to za diskriminaci a z Vaší strany si přeji znát pádné vysvětlení. Bílý František.
15. 7. 2014 22:09.02, , učo- Re: rozhodnutí o nepřijetí
Dobrý deň, prieskumná komisia na PdF pre programy nMgr. zasadá 8.8.2014, viď aj harmonogram v tabuľke na http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/ (detaily k žiadosti o prieskum). Ad ďalšie, bez detailných údajov (meno kolegyne, číslo prihlášky) a teda bez možnosti overenia tohoto vyhlásenia vám nemôžem dať odpoveď a vysvetliť prípadný rozpor. Ak chcete, obráťte sa na nás na prihlaska@muni.cz (ak to nechcete riešiť verejne tu na fóre).
16. 7. 2014 07:02.29, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: rozhodnutí o nepřijetí
Dobrý den, mohla bych mít menší dotaz? Přihlásila jsem se na obor Biochemie, ale tam jsem se bohužel nedostala. Byla jsem 13. pod čarou a tak jsem podala odvolání. Tady se mi ukázalo, že jsem nepřijata rektorem. Znamená to tedy, že mi zamítli odvolání a už nemám šanci se tam dostat nebo ne? A pokud by ještě nějaká šance byla, mohla bych se zaptat, kdy se to tak dozvím? Děkuji moc za odpověď.
29. 7. 2014 21:34.44, , učo
Dobrý deň,
znamená to, že vaša žiadosť o prieskum rozhodnutia o neprijatí nebola posúdená
kladne a rozhodnutie o neprijatí nebolo zmenené (na rozhodnutie o prijatí).
Obecne, k prípustnosti "odvolania" viď detailný popis na
http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/
výnimka je jeden uchádzač z roku 2009, aby sme boli presní).