Administrativa (doklady, platby atd.) - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Discussion forum
Pozvánka k TSP
kompresor- Pozvánka k TSP
Dobrý den, stále mi ještě nedošla pozvánka k TSP, ale v dřívějším vláknu jsem si přečetla, že se už posílala někdy začátkem dubna. Nevím, co se stalo, bydlím v Brně, jsem na rodičovské - takže většinou doma a nic mi nedošlo, ani lístek na poštu, přitom se pozvánka k TSP přece posílá doporučeně, ne? Našla jsem si údaje v ISu, ale nevím, jaké je číslo přihlášky, protože mám podané 2 přihlášky a každá má svoje číslo. Tak nevím, které z nich mám napsat do odpovědního archu. Děkuji za odpověď
7. 5. 2015 12:42.04, Lenka Doležalová (stud FF MU), učo 342083- Re: Pozvánka k TSP
Dobrý den, pozvánky k TSP byly odeslány začátkem dubna, a to doporučenou zásilkou přesně na adresu uvedenou v e-přihlášce. Chyba proto musela nastat na straně doručovatele, České pošty. Do odpovědního archu uvedete číslo přihlášky, které je nižší, tzn. 3620118.
7. 5. 2015 13:39.44, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Pozvánka k TSP
Dobrý den, ztratil jsem pozvánku k přijímacímu řízení, chci se zeptat, zdali se tato pozvánka dá někde vytisknout a pokud ne, co potřebuji, abych byl připuštěn k přijímacím zkouškám. Děkuji Ondřej Hriadeľ
8. 5. 2015 09:48.18, , učo
Dobrý den,
papírovou pozvánku nepotřebujete.Dostavte se dle pokynů dostupných v e-přihlášce. Prezence se zahajuje cca 30
minut předem. Mějte s sebou platný doklad totožnosti a poznačte si číslo své
přihlášky.