Příloha č. 3: Publikace vztahující se k tématu disertace Příjmení, jméno, titul, učo: Olejníčková Jana, Mgr. Ing. (UČO: 259717) Souhrn Publikace Počet IF/Q-WOS Jimp Prvoautorské 1 1.: 0,636/Q4 Spoluautorské Jrec Prvoautorské 1 Spoluautorské Další Knihy Kapitoly v knize Příspěvky ve sborníku Jiné (patenty...) Detailní přehled publikační aktivity Originální práce s IF[1] A. Prvoautorské 1. Bibliografický záznam práce[2] FACTORS INFLUENCING BASAL METABOLISM OF CZECHS OF WORKING AGE FROM SOUTH MORAVIA OLEJNÍČKOVÁ, Jana, Martin FOREJT, Erika ČERMÁKOVÁ a Lucie HUDCOVÁ. Central European journal of public health, Praha, Česká lékařská společnost J.E. Purkyně, 2019, 1210-7778. IF[3] Q WOS WOS kategorie 0,636 Q4 Public, Environmental & Occupational Health Citace (bibliografické záznamy citací)[4] 1. Lazzer S, Bedogni G, Lafortuna CL, Marazzi N, Busti C, Galli R, et al. Relationship Between Basal Metabolic Rate, Gender, Age, and Body Composition in 8,780 White Obese Subjects. Obes 19307381. 2010 Leden;18(1):71–8. 2. WHO/FAO Expert Consultation. Human energy requirements. In Rome: FAO; 2004. Available from: http://www.fao.org/docrep/007/y5686e/y5686e00.htm 3. Jin PARK, Ju-Han PARK, Wi-Young SO. Relationship Between Bioelectrical Impedance-Derived Estimates of Basal Metabolic Rate and Body Composition Parameters in Female Korean College Students. South Afr J Res Sport Phys Educ Recreat SAJR SPER. 2015 Jan;37(1):87–98. Originální práce v recenzovaných časopisech A. Prvoautorské 1. Bibliografický záznam práce POROVNÁNÍ ENERGETICKÉHO PŘÍJMU A VÝDEJE U OBÉZNÍCH JEDINCŮ, JEDINCŮ S NADVÁHOU A KONTROLNÍ SKUPINY V JIHOMORAVSKÉM KRAJI OLEJNÍČKOVÁ, Jana, Martin FOREJT, Erika ČERMÁKOVÁ a Lucie HUDCOVÁ. Výživa a potraviny, Praha, Výživaservis, 2018, 1211-846X. Citace (bibliografické záznamy citací) 1. World Health Organization (2004) Special issue - Diet, Nutrition and the Prevention of Chronic Diseases: scientific background papers of the Joint WHO/FAO Expert Consultation. Joint WHO/FAO Expert Consultation. Geneva: WHO. 2. Posea M, Dragomir A, Rusu E, Nan R, Draguţ R, Popescu H, et al. (2014) Evaluation of dietary habits and nutritional content of food intake in overweight and obese patients. Romanian J Diabetes Nutr Metab Dis. 21(1), 29–35. 3. British Nutrition Foundation (2016) Nutrition Requirements. https://www.nutrition.org.uk/attachments/article/234/Nutrition%20Requirements_Revised%20Oct%202016. pdf (přístup říjen 2018) Další publikace Knihy Kapitoly v knize Příspěvky ve sborníku PODNĚTY SVALOVÉ ČINNOSTI PŘI INTENZIVNÍM POHYBOVÉM ZATÍŽENÍ OLEJNÍČEK, Lukáš, Jana KUNČICKÁ a Pavel KORVAS. 7th international conference SPORT PSYCHOLOGY IN PRACTICE 2016 – SPORT AS A LIFE GUIDE, 2016. Jiné 17. 2. 2020 ................................………………… datum a podpis uchazeče ________________________________ [1] U publikací s IF (Impakt faktor) uvádějte i kategorii dle WOS a Q WOS (Impakt faktor kvartil), příklad: IF=1,167; GENETICS & HEREDITY Q4 (v případě více kategorií, uveďte kategorii s nejvyšším příslušným kvartilem). [2] S ohledem na provádění následných kontrol dle nařízení/směrnic LF MU uvádějte při citování článků v případě více tvůrců všechny autory, NEPOUŽÍVEJTE zkratku „et al.“, „aj.“ (nebo ekvivalent v řeči, ve které je článek napsán). [3] Uvádějte IF v roce publikování. Pokud je publikace zatím pouze přijata k tisku, uvádějte aktuální IF časopisu. Po schválení oborovou radou je možné uvádět i publikace před zahájením Ph.D. studia. [4] Uvádějte jen nejvýznamnější citace. Je možné uvést i více citací než tři. Neuvádějí se autocitace, za autocitace se považuje i citace spoluautorů.