19? Věstník ¥Íái| zemské. (Oddelení i) pennnzzo (scarti delle penne delíe ali deí volatili) atla soítanto a materia diu», gmssů ě contemplata al susseguente K 36. ; Annotazione* Ľesenzione reciproca ě. kterých se užívá k mrvení, jmenovány jsou pod eislem 38* Í(X Čerstvé maso. Připomeň lili, Jesl obapolně od cla UľEIvSuu S (|HôHtltE HÖH iliagglOľi í*i Cilr-j 6&VöDOZCilö > e $ i-i b > ü: i ! V', |\ a 'o o t e a v ó c t h: j i c? í u. t L* Y mu coiimne. ^ mo^io ď'o?& ín| VI. Víno, oherné. a m^l vinný v .botii e d *^rK ec? anehe li v ^ íf^^'*^. o ? > > --—í ^ |_^ ŕ i ^f. -1> c* mA^yii fé-z ce"rť?*vé ne^ tlačené giata. (hrozny. u .w^ím Uv4 i ill wlu ü uití-tU káí iiv-í'r I HKUíM5illítil, «s « htcií H> V ť~íi i ti i rt llt;ilitt lilii _ í. I h 1 i U *, *->*•/-> A y y rv'% ti vi /"> rl^íl) .^f^v^ *-> -~L M "•' k í^í- ,■ r? ä r4o- F'rMní vi q *~>rtr>A>'ř '>h' ;-iíAhj14 UOiŕU ťiľ'Oi^U'UOt* t^b-btii/iOiló üi ŕji'-*« ÄC^ľíSiáfi ü.0 iíiéťuB liiOuiMISfeYí'ži ZU Äpü- ííuBe Mfíi št auniichí tüi dcížiií; nimBSMlcrf nevili] un üOvB'/mff neft fc (im^45fúHHu Ir ur v)a$$irýen ^ fientneľ^: ¥í-|B|tt»B I StWíffWW f :; [..mne urdhrariu e, come pane bíiimj ;-t; iňúth íu>ei*nýt; to jest jak eerný lak f *,-■ f ,-■« t - -j ,-, f f v'r A í f * Učiň' - "í WWJ V>Uitl_| t/lti IV/Užil íj stimenti; [ b) paste, come vermicelli o tagiioíini e| b j téstovína, to jesl Riidiô a podobaé 'ámľlí nrodotíi dí ftirinn rŕon -ctii.i tccí ^ monjrv. kieré iielson nr>cenv. anche ostie e boilini. I tóž i oplatky. Annotazioner l/e^erzjone reeinroea eíPřinomennt.f, Tvto vřcí Imn ohmahiě limitata a quantíia non maggiori per gíi oggelti a) dl chilogrammi 10 e per gli oggetti b) di chilogrammi 4, od cla osvobozeny jen tehda, když věci pod lit. a) jmenované nemají více než 10 kilogramů^ věci pak, jmenované pod lit. b) ne více než 4 kilogramy váhy.