46 Hocník 1917. Částka XL — Cis. 29. c) za 1 kg svíčkové bez kostí a bez přivažku cf) za 1 &/? roštěoe s kostmi bez přivažku . 2, Za 1 kg vnitřností: plíce . . * « ......... mozek ................ játra ................. slezina a srdce . . .......... ledviny ................ jazyk ................... vemeno .................. drštky ................ 9 K — h 8 K 40 h 1 K 20 h 2 Jíľ -— h B K 20 h 1 Z 20 h- 2 K m h h K m h — Z 50 h 1 Jl — Ä B. Pro města Olomouc. Jihlavu, Znojmo, Kroměříž, U k Hradiště, Mor. Ostravu a pro předměstí Brna: 1. Z a 1 kg m a s a h o v ě z í h o, a í o : a) předního se zarostlými kosími bez zvláštního přivažku b) .zadního s přívažkem . . . . . ........ „ bez přivažku .............. Přívažek nesmí pří zadním, mase překročiti 20%. 1 svíčkové bez kostí a bez přivažku . d) za 1 kg roštěné s kostmi bez přivažku Za i kg vnitřností: plíce .•......."........ mozek ................ játra ................. slezina a srdce ........'.... ledviny .............. jazyk ................ vemeno ....'............ drštky ..............'. C. Pro všechna ostatní místa, kde prodává se maso podle druhů: 1. Za 1' kg masa hovězího, a to: a) předního se zarostlými kostmi bez zvláštního přivažku . 5 K 60 h 6 K — h 7 K — h 8 K — h 8 K 80 h 8 K — h 1 K 20 h 1 K 80 h 3 K — h 1 R 20 i 2 K 20 h 5 K 20 h - K 40 h K 80 h b) zadního s přívažkem ........... „ bez přivažku' .......... c Přívažek nesmí u zadního masa překročiti 20%. 6. K 80 Ä 7 K 60 &■