Skip to top bar
Skip to header
Skip to application menu
Skip to content
Skip to footer
CS
>
Files
>
Study Materials
>
Study materials posted under the course LF:
BVCP0222p
>
Learning Materials
LF:BVCP0222p Food Chemistry II - lecture
Files
Documents
Official notice board
Study Materials
More
Files
Documents
Official notice board
Study Materials
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Learning Materials
um
/6
24/6/2013
Folders
Files
2-01_Sacharidy.pdf
2-01_Sacharidy.txt
2-01_Sacharidy.pdf
Zvěřina, O.
12/5/2014
2-02_Vitaminy.pdf
2-02_Vitaminy.txt
2-02_Vitaminy.pdf
Zvěřina, O.
12/5/2014
2-03_mineralni_latky.pdf
2-03_mineralni_latky.txt
2-03_mineralni_latky.pdf
Zvěřina, O.
12/5/2014
2-04_Maillardova_reakce.pdf
2-04_Maillardova_reakce.txt
2-04_Maillardova_reakce.pdf
Zvěřina, O.
12/5/2014
2-05_vonne_a_chutove_latky.pdf
2-05_vonne_a_chutove_latky.txt
2-05_vonne_a_chutove_latky.pdf
Zvěřina, O.
12/5/2014
2-06_UV_Vis_spektrometrie.pdf
2-06_UV_Vis_spektrometrie.txt
2-06_UV_Vis_spektrometrie.pdf
Zvěřina, O.
12/5/2014
go to course BVCP0222p Food Chemistry II - lecture
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×