Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na aplikační menu
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Soubory
>
Studijní materiály
>
Studijní materiály předmětu LF:
BVCP0222p
>
Učební materiály
LF:BVCP0222p Potravinářská chemie II - přednáška
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Více
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Učební materiály
um
/6
24. 6. 2013
Složky
Soubory
2-01_Sacharidy.pdf
2-01_Sacharidy.txt
2-01_Sacharidy.pdf
Zvěřina, O.
12. 5. 2014
2-02_Vitaminy.pdf
2-02_Vitaminy.txt
2-02_Vitaminy.pdf
Zvěřina, O.
12. 5. 2014
2-03_mineralni_latky.pdf
2-03_mineralni_latky.txt
2-03_mineralni_latky.pdf
Zvěřina, O.
12. 5. 2014
2-04_Maillardova_reakce.pdf
2-04_Maillardova_reakce.txt
2-04_Maillardova_reakce.pdf
Zvěřina, O.
12. 5. 2014
2-05_vonne_a_chutove_latky.pdf
2-05_vonne_a_chutove_latky.txt
2-05_vonne_a_chutove_latky.pdf
Zvěřina, O.
12. 5. 2014
2-06_UV_Vis_spektrometrie.pdf
2-06_UV_Vis_spektrometrie.txt
2-06_UV_Vis_spektrometrie.pdf
Zvěřina, O.
12. 5. 2014
na předmět BVCP0222p Potravinářská chemie II - přednáška
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×