Skip to top bar
Skip to header
Skip to application menu
Skip to content
Skip to footer
CS
>
Files
>
Study Materials
>
Study materials posted under the course LF:
BVCP0222p
>
Learning Materials
LF:BVCP0222p Food Chemistry II - lecture
Files
Documents
Official notice board
Study Materials
More
Files
Documents
Official notice board
Study Materials
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Learning Materials
um
/7
15/7/2015
Folders
Files
HPLC.pdf
HPLC.txt
HPLC.pdf
Zvěřina, O.
10/5/2016
chromatografie.pdf
chromatografie.txt
chromatografie.pdf
Zvěřina, O.
10/5/2016
Mineralni_latky.pdf
Mineralni_latky.txt
Mineralni_latky.pdf
Coufalík, P.
5/4/2016
Sacharidy.pdf
Sacharidy.txt
Sacharidy.pdf
Zvěřina, O.
10/5/2016
2016-04-05_Refraktometrie.pdf
2016-04-05_Refraktometrie.txt
2016-04-05_Refraktometrie.pdf
Zvěřina, O.
6/4/2016
2-04_Maillardova_reakce.pdf
2-04_Maillardova_reakce.txt
2-04_Maillardova_reakce.pdf
Zvěřina, O.
24/5/2016
2-05_vonne_a_chutove_latky.pdf
2-05_vonne_a_chutove_latky.txt
2-05_vonne_a_chutove_latky.pdf
Zvěřina, O.
24/5/2016
go to course BVCP0222p Food Chemistry II - lecture
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×