Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Preventivní lékařství II
Interaktivní osnova
Preventivní lékařství II
OBSAH
Preventivní lékařství II
Nyní studovat
1 - Vybrané nemoci respiračního ústrojí - 3.3.
Nyní studovat
2 - Zdravotní stav populace ČR - 10.3.
Nyní studovat
3 - Mikrobiom a lidské zdraví - 17.3.
Nyní studovat
4 - Chemická rizika, teratogenní faktory
Nyní studovat
Týden 5
Nyní studovat
Týden 6
Nyní studovat
Týden 7
Nyní studovat
Týden 8: Výživa v prevenci. Výživová doporučení.
Nyní studovat
Týden 9: Rizikové faktory ve výživě
Nyní studovat
Hodnocení genotoxického rizika
Nyní studovat
Principy a prostředky ochrany bezpečnosti potravin a předmětů běžného užívání v ČR
Nyní studovat
Týden 12
Nyní studovat
Týden 13
Nyní studovat
Týden 14
Nyní studovat
Týden 15
Prohlédnout vše
Týden 8: Výživa v prevenci. Výživová doporučení.
Instruktáž k prezentaci o výživových doporučeních
Vyzivova doporuceni komentovana prezentace
Základní principy správné výživy
Úvod do výživových doporučení
Výživa v průběhu lidského života
Jednoduchá vysvětlení základních pojmů používaných v nauce o výživě
Slovo k prezentaci o vitamínu C
Vitamin C k prezentaci
Předchozí
Následující
Preventivní lékařství II
Nyní studovat
1 - Vybrané nemoci respiračního ústrojí - 3.3.
Nyní studovat
2 - Zdravotní stav populace ČR - 10.3.
Nyní studovat
3 - Mikrobiom a lidské zdraví - 17.3.
Nyní studovat
4 - Chemická rizika, teratogenní faktory
Nyní studovat
Týden 5
Nyní studovat
Týden 6
Nyní studovat
Týden 7
Nyní studovat
Týden 8: Výživa v prevenci. Výživová doporučení.
Nyní studovat
Týden 9: Rizikové faktory ve výživě
Nyní studovat
Hodnocení genotoxického rizika
Nyní studovat
Principy a prostředky ochrany bezpečnosti potravin a předmětů běžného užívání v ČR
Nyní studovat
Týden 12
Nyní studovat
Týden 13
Nyní studovat
Týden 14
Nyní studovat
Týden 15
Operace
Prohlédnout vše