Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Nutriční epidemiologie MNNE081
Interaktivní osnova
Nutriční epidemiologie MNNE081
OBSAH
Nutriční epidemiologie MNNE081
Nyní studovat
1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 3.3.
Nyní studovat
2 - Hodnocení stravy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 10.3.
Nyní studovat
3 - Hodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 17.3.
Nyní studovat
4 - Vliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění - 24.3.
Nyní studovat
5 - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém - 31.3.
Nyní studovat
6 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – I - 7.4.
Nyní studovat
7 - Biomarkery pro hodnocení nutrientů - 14.4.
Nyní studovat
8 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II - 21.4.
Nyní studovat
9 - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 28.4.
Nyní studovat
10 - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 5.5.
Nyní studovat
11 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 12.5.
Nyní studovat
12 - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin - 19.5.
Nyní studovat
13 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I - 26.5.
Nyní studovat
14 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 2.6.
Nyní studovat
15 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II - 9.6.
Nyní studovat
Test
Prohlédnout vše
11 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 12.5.
Teoretické základy
K poslechu i ke stažení, vyslechněte prosím v kontextu přiložené prezentace.
Váš prohlížeč nepodporuje značku <audio> pro přehrávání zvuku.
Biologické škodliviny
Prezentace
PDF ke stažení
Předchozí
Následující
Nutriční epidemiologie MNNE081
Nyní studovat
1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 3.3.
Nyní studovat
2 - Hodnocení stravy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 10.3.
Nyní studovat
3 - Hodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 17.3.
Nyní studovat
4 - Vliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění - 24.3.
Nyní studovat
5 - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém - 31.3.
Nyní studovat
6 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – I - 7.4.
Nyní studovat
7 - Biomarkery pro hodnocení nutrientů - 14.4.
Nyní studovat
8 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II - 21.4.
Nyní studovat
9 - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 28.4.
Nyní studovat
10 - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 5.5.
Nyní studovat
11 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 12.5.
Nyní studovat
12 - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin - 19.5.
Nyní studovat
13 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I - 26.5.
Nyní studovat
14 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 2.6.
Nyní studovat
15 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II - 9.6.
Nyní studovat
Test
Operace
Prohlédnout vše