Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nyní studovat1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 16.2
-
Nyní studovat2 - Vliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění - 23.2.
-
Nyní studovat3 - Hodnocení stravy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 2.3.
-
Nyní studovat4 - Hodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 9.3.
-
Nyní studovat5 - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin - 16.3.
-
Nyní studovat6 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 23.3.
-
Nyní studovat7 - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 30.3.
-
Nyní studovat8 - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 6.4.
-
Nyní studovat9 - Biomarkery pro hodnocení nutrientů - 13.4.
-
Nyní studovat10 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I - 20.4.
-
Nyní studovat11 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II - 27.4.
-
Nyní studovat12 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – I - 4.5.
-
Nyní studovat13 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II - 11.5.
-
Nyní studovat14 - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém - 18.5.
-
Nyní studovat15 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 25.5..
-
Nyní studovat16
-
1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 16.2
-
Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nyní studovat1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 16.2
-
Nyní studovat2 - Vliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění - 23.2.
-
Nyní studovat3 - Hodnocení stravy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 2.3.
-
Nyní studovat4 - Hodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 9.3.
-
Nyní studovat5 - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin - 16.3.
-
Nyní studovat6 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 23.3.
-
Nyní studovat7 - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 30.3.
-
Nyní studovat8 - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 6.4.
-
Nyní studovat9 - Biomarkery pro hodnocení nutrientů - 13.4.
-
Nyní studovat10 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I - 20.4.
-
Nyní studovat11 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II - 27.4.
-
Nyní studovat12 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – I - 4.5.
-
Nyní studovat13 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II - 11.5.
-
Nyní studovat14 - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém - 18.5.
-
Nyní studovat15 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 25.5..
-
Nyní studovat16
-