Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Nutriční epidemiologie MNNE081
Interaktivní osnova
Nutriční epidemiologie MNNE081
OBSAH
Nutriční epidemiologie MNNE081
Nyní studovat
1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 16.2
Nyní studovat
2 - Vliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění - 23.2.
Nyní studovat
3 - Hodnocení stravy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 2.3.
Nyní studovat
4 - Hodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 9.3.
Nyní studovat
5 - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin - 16.3.
Nyní studovat
6 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 23.3.
Nyní studovat
7 - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 30.3.
Nyní studovat
8 - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 6.4.
Nyní studovat
9 - Biomarkery pro hodnocení nutrientů - 13.4.
Nyní studovat
10 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I - 20.4.
Nyní studovat
11 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II - 27.4.
Nyní studovat
12 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – I - 4.5.
Nyní studovat
13 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II - 11.5.
Nyní studovat
14 - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém - 18.5.
Nyní studovat
15 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 25.5..
Nyní studovat
16
Prohlédnout vše
15 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 25.5..
Přehledný text s vysvětlením pojmů: Úvod - oddíl 3.2.2.
Chyba
Předchozí
Následující
Nutriční epidemiologie MNNE081
Nyní studovat
1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 16.2
Nyní studovat
2 - Vliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění - 23.2.
Nyní studovat
3 - Hodnocení stravy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 2.3.
Nyní studovat
4 - Hodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 9.3.
Nyní studovat
5 - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin - 16.3.
Nyní studovat
6 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 23.3.
Nyní studovat
7 - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 30.3.
Nyní studovat
8 - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 6.4.
Nyní studovat
9 - Biomarkery pro hodnocení nutrientů - 13.4.
Nyní studovat
10 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I - 20.4.
Nyní studovat
11 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II - 27.4.
Nyní studovat
12 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – I - 4.5.
Nyní studovat
13 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II - 11.5.
Nyní studovat
14 - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém - 18.5.
Nyní studovat
15 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 25.5..
Nyní studovat
16
Operace
Prohlédnout vše