Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Mikrobiologie I - cvičení
Interaktivní osnova
Mikrobiologie I - cvičení
OBSAH
Mikrobiologie I - cvičení
Nyní studovat
x
Nyní studovat
BOZP, základní vybavení; kultivační média
Nyní studovat
Kultivace mikroorganismů
Nyní studovat
Biologické vlastnosti mikroorganismů
Nyní studovat
x
Nyní studovat
Kvantitativní mikrobiologická analýza potravin
Nyní studovat
Kvalitativní mikrobiologická analýza potravin
Nyní studovat
Konfirmace bakterií
Nyní studovat
x
Nyní studovat
Mikroskopické metody, barvení bakterií, určení hub
Nyní studovat
Stanovení účinku pasterace
Nyní studovat
Hygiena prostředí, mikrobiologické ukazatele pitné vody
Nyní studovat
Mikrobiota sliznice nosu a kůže rukou
Nyní studovat
x
Nyní studovat
zápočtový test
Prohlédnout vše
Biologické vlastnosti mikroorganismů
3 Protokol vzor
Chyba: Odkazovaný objekt neexistuje nebo nemáte právo jej číst.
https://is.muni.cz/el/med/jaro2023/BVMI0221c/ode/protokol_3_nt/
Stanoveni poctu KTJ
3. CVICENI NT morfologie a biologicke vlastnosti
Předchozí
Následující
Mikrobiologie I - cvičení
Nyní studovat
x
Nyní studovat
BOZP, základní vybavení; kultivační média
Nyní studovat
Kultivace mikroorganismů
Nyní studovat
Biologické vlastnosti mikroorganismů
Nyní studovat
x
Nyní studovat
Kvantitativní mikrobiologická analýza potravin
Nyní studovat
Kvalitativní mikrobiologická analýza potravin
Nyní studovat
Konfirmace bakterií
Nyní studovat
x
Nyní studovat
Mikroskopické metody, barvení bakterií, určení hub
Nyní studovat
Stanovení účinku pasterace
Nyní studovat
Hygiena prostředí, mikrobiologické ukazatele pitné vody
Nyní studovat
Mikrobiota sliznice nosu a kůže rukou
Nyní studovat
x
Nyní studovat
zápočtový test
Operace
Prohlédnout vše