Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Preventivní lékařství II
Interaktivní osnova
Preventivní lékařství II
OBSAH
Preventivní lékařství II
Nyní studovat
Téma 1 - 14.2. - Zdravotní stav populace a jeho hodnocení (doc.Fiala)
Nyní studovat
Téma 2 - 21.2. - Kardiovaskulární onemocnění (doc. Fiala)
Nyní studovat
Téma 3 - 28.2. -Nádorová onemocnění (doc. Fiala)
Nyní studovat
Téma 4 - 7.3. - Vybrané nemoci respiračního ústrojí (doc. Šimůnek)
Nyní studovat
Téma 5 - 14.3. - Vybrané nemoci zažívacího a trávícího ústrojí (doc. Šimůnek)
Nyní studovat
Téma 6 - 21.3. - Alergie (doc.Šimůnek)
Nyní studovat
Téma 7 - 28.3. - Osteoporóza (doc. Šimůnek)
Nyní studovat
Téma 8 - 04.4. - Principy a prostředky ochrany bezpečnosti potravin a předmětů běžného užívání v ČR (Mgr. Peřina)
Nyní studovat
Téma 9 - 11.4. - Obezita (Mgr. Forejt)
Nyní studovat
Téma 10 - 18.4. - Mikrobiom a lidské zdraví (doc. Krsek)
Nyní studovat
Téma11 - 25.4. - Chemické znečištění, teratogeny (Dr. Zvěřina)
Nyní studovat
Téma 12 - 2.5. - Hodnocení genotoxického rizika (Mgr. Chuchmová)
Nyní studovat
Téma 13 - 9.5. - Výživa jako rizikový faktor (Prof. Derflerová Brázdová)
Nyní studovat
Téma 14 - 16.5. Výživa jako faktor podpory zdraví. Výživová doporučení (Prof. Derflerová Brázdová)
Nyní studovat
15 - 23.5. Test - Zkouška (online IS)
Prohlédnout vše
Téma 8 - 04.4. - Principy a prostředky ochrany bezpečnosti potravin a předmětů běžného užívání v ČR (Mgr. Peřina)
Mgr. Aleš Peřina, Ph. D.
UČO: 18452
Principy a prostředky ochrany výrobků
PDF ke stažení
Předchozí
Následující
Preventivní lékařství II
Nyní studovat
Téma 1 - 14.2. - Zdravotní stav populace a jeho hodnocení (doc.Fiala)
Nyní studovat
Téma 2 - 21.2. - Kardiovaskulární onemocnění (doc. Fiala)
Nyní studovat
Téma 3 - 28.2. -Nádorová onemocnění (doc. Fiala)
Nyní studovat
Téma 4 - 7.3. - Vybrané nemoci respiračního ústrojí (doc. Šimůnek)
Nyní studovat
Téma 5 - 14.3. - Vybrané nemoci zažívacího a trávícího ústrojí (doc. Šimůnek)
Nyní studovat
Téma 6 - 21.3. - Alergie (doc.Šimůnek)
Nyní studovat
Téma 7 - 28.3. - Osteoporóza (doc. Šimůnek)
Nyní studovat
Téma 8 - 04.4. - Principy a prostředky ochrany bezpečnosti potravin a předmětů běžného užívání v ČR (Mgr. Peřina)
Nyní studovat
Téma 9 - 11.4. - Obezita (Mgr. Forejt)
Nyní studovat
Téma 10 - 18.4. - Mikrobiom a lidské zdraví (doc. Krsek)
Nyní studovat
Téma11 - 25.4. - Chemické znečištění, teratogeny (Dr. Zvěřina)
Nyní studovat
Téma 12 - 2.5. - Hodnocení genotoxického rizika (Mgr. Chuchmová)
Nyní studovat
Téma 13 - 9.5. - Výživa jako rizikový faktor (Prof. Derflerová Brázdová)
Nyní studovat
Téma 14 - 16.5. Výživa jako faktor podpory zdraví. Výživová doporučení (Prof. Derflerová Brázdová)
Nyní studovat
15 - 23.5. Test - Zkouška (online IS)
Operace
Prohlédnout vše