Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nyní studovatTýden 1 - 13.2. Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol, KVO, nádory (doc. Fiala)
-
Nyní studovatTýden 2 - 20.2. - Hodnocení výživy a výživového stavu jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie (Mgr. Forejt)
-
Nyní studovatTýden 3 - 27.2. - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin (Mgr. Jančeková)
-
Nyní studovatTýden 4 - 6.3. - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I (Mgr. Hrežová)
-
Nyní studovatTýden 5 -13.3. - Biomarkery pro hodnocení nutrientů (Dr. Zvěřina)
-
Nyní studovatTýden 6 -20.3. - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II (Mgr. Hrežová)
-
Nyní studovatTýden 7 - 27.3. - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím I (doc. Janoutová)
-
Nyní studovatTýden 8 - 3.4. - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II (doc. Janoutová)
-
Nyní studovatTýden 9 - 10.4. - Velikonoce
-
Nyní studovatTýden 10 - 17.4. - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat (doc. Kachlík)- 30.3.
-
Nyní studovatTýden 11 - 24.4. - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat (doc. Kachlík)- 6.4.
-
Nyní studovatTýden 12 - 1.5. Svátek práce
-
Nyní studovatTýden 13 - 8.5. Den vítězství
-
Nyní studovatTýden 14 - 15.5. - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních (Prof. Derflerová Brázdová)
-
Nyní studovatTýden 15 - 22.5. - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém (Mgr. Pruša)18.5.
-
Nyní studovatVliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění (doc. Fiala)
-
Nyní studovatHodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy (Mgr. Forejt)
-
Nyní studovatPříklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin (Mgr. Peřina)
-
Týden 6 -20.3. - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II (Mgr. Hrežová)
-
Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nyní studovatTýden 1 - 13.2. Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol, KVO, nádory (doc. Fiala)
-
Nyní studovatTýden 2 - 20.2. - Hodnocení výživy a výživového stavu jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie (Mgr. Forejt)
-
Nyní studovatTýden 3 - 27.2. - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin (Mgr. Jančeková)
-
Nyní studovatTýden 4 - 6.3. - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I (Mgr. Hrežová)
-
Nyní studovatTýden 5 -13.3. - Biomarkery pro hodnocení nutrientů (Dr. Zvěřina)
-
Nyní studovatTýden 6 -20.3. - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II (Mgr. Hrežová)
-
Nyní studovatTýden 7 - 27.3. - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím I (doc. Janoutová)
-
Nyní studovatTýden 8 - 3.4. - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II (doc. Janoutová)
-
Nyní studovatTýden 9 - 10.4. - Velikonoce
-
Nyní studovatTýden 10 - 17.4. - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat (doc. Kachlík)- 30.3.
-
Nyní studovatTýden 11 - 24.4. - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat (doc. Kachlík)- 6.4.
-
Nyní studovatTýden 12 - 1.5. Svátek práce
-
Nyní studovatTýden 13 - 8.5. Den vítězství
-
Nyní studovatTýden 14 - 15.5. - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních (Prof. Derflerová Brázdová)
-
Nyní studovatTýden 15 - 22.5. - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém (Mgr. Pruša)18.5.
-
Nyní studovatVliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění (doc. Fiala)
-
Nyní studovatHodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy (Mgr. Forejt)
-
Nyní studovatPříklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin (Mgr. Peřina)
-