Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Technologie přípravy pokrmů II
Interaktivní osnova
Technologie přípravy pokrmů II
OBSAH
Technologie přípravy pokrmů II
Nyní studovat
Úvod do nemocničního stravování
Nyní studovat
Základní a diabetická dieta
Nyní studovat
Dieta s omezením laktózy a dieta s vyloučením mléka a mléčných výrobků
Nyní studovat
Šetřicí dieta
Nyní studovat
Bezlepková dieta
Nyní studovat
Dietní stravování ve školních jídelnách
Prohlédnout vše
Šetřicí dieta
Vyučující: Mgr. Zlata Kapounová, Ph.D.
Metodické doporučení pro zajištění stravy a nutriční péče
Výuková prezentace:
TPP setrici dieta 2024
Předchozí
Následující
Technologie přípravy pokrmů II
Nyní studovat
Úvod do nemocničního stravování
Nyní studovat
Základní a diabetická dieta
Nyní studovat
Dieta s omezením laktózy a dieta s vyloučením mléka a mléčných výrobků
Nyní studovat
Šetřicí dieta
Nyní studovat
Bezlepková dieta
Nyní studovat
Dietní stravování ve školních jídelnách
Operace
Prohlédnout vše