Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Hygiena výživy
Interaktivní osnova
Hygiena výživy
OBSAH
Hygiena výživy
Nyní studovat
Úvod do problematiky a základní pojmy
•
Základní legislativa
Nyní studovat
Nebezpečí v potravinách a pokrmech
Nyní studovat
Systém kritických bodů (HACCP) v praxi nutričního terapeuta
•
Zavádění HACCP
•
Ověřování HACCP
Nyní studovat
Správná výrobní a hygienická praxe (SVP/SHP)
Prohlédnout vše
Systém kritických bodů (HACCP) v praxi nutričního terapeuta
Zavádění HACCP
Přejít
Ověřování HACCP
Přejít
Předchozí
Následující
Hygiena výživy
Nyní studovat
Úvod do problematiky a základní pojmy
•
Základní legislativa
Nyní studovat
Nebezpečí v potravinách a pokrmech
Nyní studovat
Systém kritických bodů (HACCP) v praxi nutričního terapeuta
•
Zavádění HACCP
•
Ověřování HACCP
Nyní studovat
Správná výrobní a hygienická praxe (SVP/SHP)
Operace
Prohlédnout vše