Skip to top bar
Skip to header
Skip to application menu
Skip to content
Skip to footer
CS
>
Files
>
Study Materials
>
Study materials posted under the course LF:
BVCP0121p
>
Learning Materials
LF:BVCP0121p Food Chemistry I - l.
Files
Documents
Official notice board
Study Materials
More
Files
Documents
Official notice board
Study Materials
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Learning Materials
um
/5
21/2/2014
Folders
Files
1-04_extrakce__chromatografie.pdf
1-04_extrakce__chromatografie.txt
extrakce, chromatografie
1-04_extrakce__chromatografie.pdf
Zvěřina, O.
3/12/2014
Chemie_potravin_podzim_2014.pdf
Chemie_potravin_podzim_2014.txt
Chemie_potravin_podzim_2014.pdf
Zvěřina, O.
2/12/2014
1-02_lipidy.pdf
1-02_lipidy.txt
lipidy
1-02_lipidy.pdf
Zvěřina, O.
3/12/2014
1-01_amk_peptidy_proteiny.pdf
1-01_amk_peptidy_proteiny.txt
úvod, aminokyseliny, peptidy, proteiny
1-01_amk_peptidy_proteiny.pdf
Zvěřina, O.
22/10/2014
1-03_volumetrie__gravimetrie.pdf
1-03_volumetrie__gravimetrie.txt
1-03_volumetrie__gravimetrie.pdf
Zvěřina, O.
29/10/2014
go to course BVCP0121p Food Chemistry I - l.
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×