- pochopení základní terminologie v oblasti plýtvání (rozdíl mezi pojmy potravinové ztráty a potravinový odpad)
- rozlišovat pojmy datum spotřeby a datum minimální trvanlivosti
- iniciativy pro snížení plýtvání potravinami
Vyučující: Mgr. Lucie Štrublová
Kontakt pro vaše případné dotazy: luciestrubl@gmail.com
- pochopení základní terminologie v oblasti plýtvání (rozdíl mezi pojmy potravinové ztráty a potravinový odpad)
- rozlišovat pojmy datum spotřeby a datum minimální trvanlivosti
- iniciativy pro snížení plýtvání potravinami
Komentovaná přednáška:
Pracovní listy:
Prosím o odevzdání vypracovaných listů do odevzdávárny v dokumentu word do 22.12. 23:00:
Užitečná videa:
V tomto videu jsou shrnuty postupy a metodiky jak zamezit vzniku potravinových ztrát a potravinového odpadu, které se uplatnily v rámci EU: