Hygiena výživy
Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
Hygiena výživy
Info
Období
podzim 2020

Cílem výuky předmětu hygiena výživy je pochopení souvislosti nutričně-terapeutické podpory a požadavků na bezpečnost potravin a pokrmů. Budou vysvětleny důležité legislativní pojmy, podán přehled současné legislativy, pozornost bude věnována posuzování zdravotních nebezpečí z potravin a pokrmů,  možnostem implementace systému kritických bodů a požadavkům správné výrobní a hygienické praxe při stravování osob v rámci zdravotních a sociálních služeb.

Kapitola obsahuje:
1
PDF
1
Složka
1
Video
1
Studijní text
Kapitola obsahuje:
1
PDF
1
Složka
1
Video
1
Studijní text
1
Web
Kapitola obsahuje:
1
PDF
1
Složka
2
Video
1
Studijní text

Složka obsahuje základní i doplňující studijní texty (některé soubory mohou být velmi objemné, takže mohou zatížit vaše internetové připojení).

Chyba: Odkazovaný objekt neexistuje nebo nemáte právo jej číst.
https://is.muni.cz/el/med/podzim2020/MNHV0721p/um/texty/

Kvalitně zpracované texty naleznete také v rámci projektu Wikiskripta:


Na závěr kurzu byl připraven krátký rekapitulační test (či dotazník). On-line přehled odpovědí naleznete po otevření odkazu (vytvořeno v systému Office 365) a níže též slovní komentář s vysvětlujícími poznámkami učitele.

Rekapitulační test
Slovní komentář s vysvětlujícími poznámkami. Doporučuji současně prohlížet výsledky pod odkazem výše.

Předchozí