Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Základy výživy člověka - přednáška
Interaktivní osnova
Základy výživy člověka - přednáška
OBSAH
Základy výživy člověka - přednáška
Nyní studovat
Organizační informace
Nyní studovat
Nutriční terapeut jako profese
Nyní studovat
Označování potravin – cvičení
Nyní studovat
Energie
Nyní studovat
Bílkoviny
Nyní studovat
Sacharidy
Nyní studovat
Vláknina
Nyní studovat
Tuky
Nyní studovat
Tekutiny
Nyní studovat
Vitaminy rozpustné v tucích
Nyní studovat
Vitaminy rozpustné ve vodě
Nyní studovat
Minerální látky – makroelementy
Nyní studovat
Minerální látky – stopové prvky
Nyní studovat
Výživová doporučení
Nyní studovat
Orientace v informacích o výživě
Nyní studovat
Evoluce výživy, výběr potravin
Prohlédnout vše
Tekutiny
Vyučující: Kamila Jančeková
Prezentace:
Tekutiny prezentace
Výukový text:
Tekutiny
How much water should you drink per day?
K údajnému dehydratačnímu účinku kávy
Předchozí
Následující
Základy výživy člověka - přednáška
Nyní studovat
Organizační informace
Nyní studovat
Nutriční terapeut jako profese
Nyní studovat
Označování potravin – cvičení
Nyní studovat
Energie
Nyní studovat
Bílkoviny
Nyní studovat
Sacharidy
Nyní studovat
Vláknina
Nyní studovat
Tuky
Nyní studovat
Tekutiny
Nyní studovat
Vitaminy rozpustné v tucích
Nyní studovat
Vitaminy rozpustné ve vodě
Nyní studovat
Minerální látky – makroelementy
Nyní studovat
Minerální látky – stopové prvky
Nyní studovat
Výživová doporučení
Nyní studovat
Orientace v informacích o výživě
Nyní studovat
Evoluce výživy, výběr potravin
Operace
Prohlédnout vše