Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na aplikační menu
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Soubory
>
Studijní materiály
>
Studijní materiály předmětu LF:
BVKP011p
>
Učební materiály
>
Kurzy kulinářské umění
LF:BVKP011p Technologie přípravy pokrmů I -přednáška
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Více
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Kurzy kulinářské umění
kurzy_kulinarske_umeni
/2
Kroupová, K.
19. 10. 2023
Složky
Soubory
1._Priprava_zeleniny_v_pare.docx
1._Priprava_zeleniny_v_pare.pdf
1._Priprava_zeleniny_v_pare.txt
1._Priprava_zeleniny_v_pare.docx
Kroupová, K.
19. 10. 2023
2.kurz-jak_uvarit_susene_lusteniny.docx
2.kurz-jak_uvarit_susene_lusteniny.pdf
2.kurz-jak_uvarit_susene_lusteniny.txt
2.kurz-jak_uvarit_susene_lusteniny.docx
Kroupová, K.
19. 10. 2023
na předmět BVKP011p Technologie přípravy pokrmů I -přednáška
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×