Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Mikrobiologie II - přednáška
Interaktivní osnova
Mikrobiologie II - přednáška
OBSAH
Mikrobiologie II - přednáška
Nyní studovat
1. Mykotoxiny - zdravotně významné produkty mikroorganismů a hodnocení mikrobiologického rizika
Nyní studovat
2. Metody potravinářské mikrobiologie: stanovení kvasinek a plísní v sušených potravinách (skupina 1)
Nyní studovat
3. Metody potravinářské mikrobiologie: stanovení kvasinek a plísní v sušených potravinách (skupina 2)
Nyní studovat
4. Identifikace kvasinek a plísní (producentů mykotoxinů) (skupina 1)
Nyní studovat
Identifikace kvasinek a plísní (producentů mykotoxinů) (skupina 2)
Nyní studovat
6. Původci alimentárních onemocnění-I
Nyní studovat
7. Původci alimentárních onemocnění-II
Nyní studovat
8. Původci alimentárních onemocnění-III
Nyní studovat
9. Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení v probiotických výrobcích (skupina 1,2)
Nyní studovat
10. Vyhodnocení stanovení počtu bakterií mléčného kvašení (skupina 1,2)
Nyní studovat
11. Mikrobiom z pohledu nutričního terapeuta
Nyní studovat
12. Bakterie mléčného kvašení a probiotika
Nyní studovat
13. zápočtový test
Nyní studovat
14. konzultace
Prohlédnout vše
1. Mykotoxiny - zdravotně významné produkty mikroorganismů a hodnocení mikrobiologického rizika
1 A P03 p
1 B P03 A4
1 C Mora
1 D MaskaCerveneSmrti
Předchozí
Následující
Mikrobiologie II - přednáška
Nyní studovat
1. Mykotoxiny - zdravotně významné produkty mikroorganismů a hodnocení mikrobiologického rizika
Nyní studovat
2. Metody potravinářské mikrobiologie: stanovení kvasinek a plísní v sušených potravinách (skupina 1)
Nyní studovat
3. Metody potravinářské mikrobiologie: stanovení kvasinek a plísní v sušených potravinách (skupina 2)
Nyní studovat
4. Identifikace kvasinek a plísní (producentů mykotoxinů) (skupina 1)
Nyní studovat
Identifikace kvasinek a plísní (producentů mykotoxinů) (skupina 2)
Nyní studovat
6. Původci alimentárních onemocnění-I
Nyní studovat
7. Původci alimentárních onemocnění-II
Nyní studovat
8. Původci alimentárních onemocnění-III
Nyní studovat
9. Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení v probiotických výrobcích (skupina 1,2)
Nyní studovat
10. Vyhodnocení stanovení počtu bakterií mléčného kvašení (skupina 1,2)
Nyní studovat
11. Mikrobiom z pohledu nutričního terapeuta
Nyní studovat
12. Bakterie mléčného kvašení a probiotika
Nyní studovat
13. zápočtový test
Nyní studovat
14. konzultace
Operace
Prohlédnout vše