Mikrobiologie II - přednáška
-
Mikrobiologie II - přednáška
-
Nyní studovat1. Mykotoxiny - zdravotně významné produkty mikroorganismů a hodnocení mikrobiologického rizika
-
Nyní studovat2. Metody potravinářské mikrobiologie: stanovení kvasinek a plísní v sušených potravinách (skupina 1)
-
Nyní studovat3. Metody potravinářské mikrobiologie: stanovení kvasinek a plísní v sušených potravinách (skupina 2)
-
Nyní studovat4. Identifikace kvasinek a plísní (producentů mykotoxinů) (skupina 1)
-
Nyní studovatIdentifikace kvasinek a plísní (producentů mykotoxinů) (skupina 2)
-
Nyní studovat6. Původci alimentárních onemocnění-I
-
Nyní studovat7. Původci alimentárních onemocnění-II
-
Nyní studovat8. Původci alimentárních onemocnění-III
-
Nyní studovat9. Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení v probiotických výrobcích (skupina 1,2)
-
Nyní studovat10. Vyhodnocení stanovení počtu bakterií mléčného kvašení (skupina 1,2)
-
Nyní studovat11. Mikrobiom z pohledu nutričního terapeuta
-
Nyní studovat12. Bakterie mléčného kvašení a probiotika
-
Nyní studovat13. zápočtový test
-
Nyní studovat14. konzultace
-
10. Vyhodnocení stanovení počtu bakterií mléčného kvašení (skupina 1,2)
-
Mikrobiologie II - přednáška
-
Nyní studovat1. Mykotoxiny - zdravotně významné produkty mikroorganismů a hodnocení mikrobiologického rizika
-
Nyní studovat2. Metody potravinářské mikrobiologie: stanovení kvasinek a plísní v sušených potravinách (skupina 1)
-
Nyní studovat3. Metody potravinářské mikrobiologie: stanovení kvasinek a plísní v sušených potravinách (skupina 2)
-
Nyní studovat4. Identifikace kvasinek a plísní (producentů mykotoxinů) (skupina 1)
-
Nyní studovatIdentifikace kvasinek a plísní (producentů mykotoxinů) (skupina 2)
-
Nyní studovat6. Původci alimentárních onemocnění-I
-
Nyní studovat7. Původci alimentárních onemocnění-II
-
Nyní studovat8. Původci alimentárních onemocnění-III
-
Nyní studovat9. Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení v probiotických výrobcích (skupina 1,2)
-
Nyní studovat10. Vyhodnocení stanovení počtu bakterií mléčného kvašení (skupina 1,2)
-
Nyní studovat11. Mikrobiom z pohledu nutričního terapeuta
-
Nyní studovat12. Bakterie mléčného kvašení a probiotika
-
Nyní studovat13. zápočtový test
-
Nyní studovat14. konzultace
-