Týden 3: UNIT 3: RESTAURACE. JÍDLO A PITÍ. VERBS ČÍST, PÍT, JÍST. NUMBERS 100-1000.
1. 11. - Jarmila
Group 2
Test 1 - results infomation
Vocabulary L 3 - revision
HW 74/6, 7 - Checking
Jaké jídlo a pití je dobré a jaké ne?
Jaký? Jaká? Jaké?
SUBJECT and OBJECT – Accusative M, F, N
Likes and dislikes – verb mít rád,
číst, pít, jíst - 25/2, 3, 4, 5
DÁM SI – Jedenkrát, dvakrát, třikrát…24/5, 6
V restauraci – Listening 24/1, 2
HW: 74/11 75/18 76/25
Group 1
HW - 25/3 74/7, 11, 13
76/20, 25 - Revision of Conjugation
Verbs dát si - 24/3, 5, 6
Verbs číst, pít, jíst 25/3, 4, 5, 6 74/12
MÍT RÁD - Co máte/nemáte rád/ráda?
JÍST, PÍT - Co nejíte a nepijete? 25/6
75/15, 16, 18, 19
Dialog v restauraci - questions
24/1, 2, dvakrát, třikrát…
24/3,6
25/4, 5, 6
Numerals 100 - 1000 , Kolik korun, eur, dolarů?
26/1, 2, 3, 5
HW: 75/16, 18 Vocabulary L 4, pages 30-31
2. 11. Group 2
JARMILA
Conjugation 76/20
Test 1 - going through exercises
23/9, 10, 11
24/3 Co říká číšník a co host?
Co máte rád/ráda/rádi?
Conversation about the dialogue 24/1
23/12 +Jaké může být jídlo nebo pití ? - adjectives
perlivá, neperlivá, bílý, černý, zelený, červené, bílé, světlé, černé, čokoládová, vařené, pečené, smažený, vepřové, hovězí, bramborová, česneková
Jaký, jaká, jaké? 23/12
26/Kolik korun, eur a dolarů
26/ Dictation numerals
26/5 Co je to? Kolik to stojí?
Mám hlad. Mám žízeň.- Co si dáte k jídlu a co k pití?
HW: 75/16, 17, 19 Voc Lesson 4 76/20