Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Hygiena výživy přednáška
Interaktivní osnova
Hygiena výživy přednáška
OBSAH
Hygiena výživy přednáška
Nyní studovat
0. Hygiena výživy - rychlý přehled
Nyní studovat
1. Úvod, základní pojmy, legislativa
Nyní studovat
2. Nebezpečí v potravinách a pokrmech
Nyní studovat
3. Systém kritických bodů (HACCP)
•
3.1 Zavádění HACCP
•
3.2 Audity a standardizace
Nyní studovat
4. Správná výrobní a hygienická praxe (SVP/SHP)
Prohlédnout vše
0. Hygiena výživy - rychlý přehled
Předchozí
Následující
Hygiena výživy přednáška
Nyní studovat
0. Hygiena výživy - rychlý přehled
Nyní studovat
1. Úvod, základní pojmy, legislativa
Nyní studovat
2. Nebezpečí v potravinách a pokrmech
Nyní studovat
3. Systém kritických bodů (HACCP)
•
3.1 Zavádění HACCP
•
3.2 Audity a standardizace
Nyní studovat
4. Správná výrobní a hygienická praxe (SVP/SHP)
Operace
Prohlédnout vše