ČÁST A 1. Acidobazická rovnováha 2. Acidobazická titrace 3. Komplexometrická rovnováha 4. Komplexometrická titrace 5. Srážecí rovnováha 6. Srážecí titrace 7. Oxidačně-redukční rovnováha 8. Oxidačně-redukční titrace 9. Extrakční rovnováha 10. Základní pojmy analytické chemie 11. Zpracování vzorku před analýzou 12. Chyby měření v analytické chemii 13. Kvalitativní analýza 14. Vyjádření obsahu složek ve směsi ČÁST B 1. Separační techniky – GC; GC-MS 2. Separační techniky – LC; HPLC-MS; HPLC-MS/MS 3. Spektrální techniky – AAS, AES 4. Spektrální techniky – UV-VIS, IČ, Ramanova spektroskopie 5. Spektrální techniky – fluorescence, fosforescence 6. Spektrální techniky – LIBS, NMR 7. Hmotnostní spektrometrie 8. Elektrochemické techniky – voltametrie, polarografie 9. Elektrochemické techniky – potenciometrie, konduktometrie 10. Elektromigrační metody – kapilární elektroforéza 11. Gravimetrie, elektrogravimetrie, coulometrie 12. Optické techniky – refraktometrie, polarimetrie 13. Optické techniky – nefelometrie, turbidimetrie 14. Extrakce