V laboratoři musí být 20 °C. V restauraci „Na Růžku" točí 10° pivo. Pan Ing. Rychlý, CSc, použil 5kg závaží, ale na železo o hmotnosti více jak 7,5 kg to nestačilo. Z dotazníku vyplynulo, že asi 80 % zaměstnanců nedosahuje 100% výkonu. Brno-město, 5-20 hodin, knihy - noviny - časopisy. V letech 1912-1914, v době od 5. března 1980 - 12. dubna 1982. V laboratoři musí být 20 °C. V restauraci „Na Růžku" točí 10° pivo. Pan Ing. Rychlý, CSc, použil 5kg závaží, ale na železo o hmotnosti více jak 7,5kg to nestačilo. Z dotazníku vyplynulo, že asi 80% zaměstnanců nedosahuje 100% výkonu. V laboratoři musí být 20 °C. V restauraci „Na Růžku" točí 10° pivo. Pan Ing. Rychlý, CSc, použil 5kg závaží, ale na železo o hmotnosti více jak 7,5 kg to nestačilo. Z dotazníku vyplynulo, že asi 80% zaměstnanců nedosahuje 100% výkonu. V laboratoři musí být 20 °C. V restauraci „Na Růžku" točí 10° pivo. Pan Ing. Rychlý, CSc, použil 5kg závaží, ale na železo o hmotnosti více jak 7,5 kg to nestačilo. Z dotazníku vyplynulo, že asi 80% zaměstnanců nedosahuje 100% výkonu. V labo- ratoři musí být 20 °C. V restauraci „Na Růžku" točí 10° pivo. Pan Ing. Rychlý, CSc, použil 5kg závaží, ale na železo o hmotnosti více jak 7,5 kg to nestačilo. Z dotazníku vyplynulo, že asi 80 % zaměstnanců nedosahuje 100% výkonu. V laboratoři musí být 20°C. V restauraci „Na Růžku" točí 10° pivo. Pan Ing. Rychlý, CSc, použil 5kg závaží, ale na železo o hmotnosti více jak 7,5 kg to nestačilo. Z dotazníku vyplynulo, že asi 80 % zaměstnanců nedosahuje 100% výkonu. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nunc diam, malesuada vitae auctor a, pretium in elit. Donec tincidunt, mi eu adipiscing pulvinar, lorem dolor. V laboratoři musí být 20 °C. V restauraci „Na Růžku" točí 10° pivo. Pan Ing. Rychlý, CSc, použil 5kg závaží, ale na železo o hmotnosti více jak 7,5 kg to nestačilo. Z dotazníku vyplynulo, že asi 80 % zaměstnanců nedosahuje 100% výkonu. 1