Technologie přípravy pokrmů II
Mgr. Kamila Jančeková, Ph.D.
Technologie přípravy pokrmů II
Kapitola obsahuje:
1
Obrázek
1
PDF
1
Studijní materiály
1
Video
1
Studijní text
3
Web
Učitel doporučuje studovat od 17. 2. 2025.
Kapitola obsahuje:
2
PDF
1
Studijní materiály
1
Studijní text
Učitel doporučuje studovat od 24. 2. 2025.
Kapitola obsahuje:
2
PDF
1
Studijní materiály
1
Studijní text
Učitel doporučuje studovat od 3. 3. 2025.
Nyní studovat
Kapitola obsahuje:
1
Obrázek
5
PDF
1
Studijní materiály
1
Studijní text
Učitel doporučuje studovat nyní – od 10. 3. 2025.
Bezlepková dieta
Učitel doporučuje studovat od 17. 3. 2025.
NutriPro
Učitel doporučuje studovat od 24. 3. 2025.
Školní stravování
Učitel doporučuje studovat od 5. 5. 2025.
Stravování v sociálních službách
Učitel doporučuje studovat od 12. 5. 2025.
Předchozí