Potravinářská chemie I - přednáška
RNDr. Ondřej Zvěřina, Ph.D.
Potravinářská chemie I - přednáška
V Potravinářské chemii studujeme složení potravin: obsah hlavních a vedlejších živin, jejich proměny během zpracování potravin. Seznámíme se i se základními metodami analýzy potravin a některé z nich si vyzkoušíme v laboratoři. V prvním semestru je na programu: energetická hodnota potravin, bílkoviny, tuky a vybrané základní metody analýzy potravin. 


Podmínky ukončení PCh I.: Splnit na 60 % průběžné písemky v ISu.

Velíšek je online
V knihovně lze využít e-prezenčky a doporučenou Chemii potravin od Velíška procházet online!
Kapitola obsahuje:
1
Obrázek
1
PDF
1
Studijní text
Kapitola obsahuje:
2
Obrázek
1
Odpovědník
2
PDF
1
Studijní text
Kapitola obsahuje:
1
Obrázek
1
Odpovědník
2
PDF
1
Studijní text
Předchozí