Organizační pokyny k realizaci předmětu
Teacher recommends to study from 10/2/2025 to 16/2/2025.
Týden 1 - Úvod do problematiky: Zdraví člověka, životní styl a role výživy
Teacher recommends to study from 17/2/2025 to 23/2/2025.
Týden 2 - Význam tepelné úpravy potravin v evoluci člověka
Teacher recommends to study from 24/2/2025 to 2/3/2025.
Týden 3 - Historie vaření
Teacher recommends to study from 3/3/2025 to 9/3/2025.
Týden 4 - Vztah výživy a pohybové aktivity
Teacher recommends to study from 10/3/2025 to 16/3/2025.
Týden 5 - Význam kuchařských dovedností v životě člověka
Teacher recommends to study from 17/3/2025 to 23/3/2025.
Týden 6 - Tepelná úprava potravin
Teacher recommends to study from 24/3/2025 to 30/3/2025.
Týden 7 - Fermentace a klíčení
Teacher recommends to study from 31/3/2025 to 6/4/2025.
Týden 8 - Výživová doporučení
Teacher recommends to study from 7/4/2025 to 13/4/2025.
Týden 9 - Aplikace výživových doporučení do praxe
Teacher recommends to study from 14/4/2025 to 20/4/2025.
Týden 10 - Doporučení pro sportovní výživu
Teacher recommends to study from 21/4/2025 to 27/4/2025.
Týden 11 - Aplikace pravidel sportovní výživy do praxe
Teacher recommends to study from 28/4/2025 to 4/5/2025.
Týden 12 - Alternativní výživové směry
Teacher recommends to study from 5/5/2025 to 11/5/2025.
Týden 13 - Jaké to je být lepší kuchařkou či kuchařem?
Teacher recommends to study from 12/5/2025 to 18/5/2025.
Bonus - Kuchařka
Teacher recommends to study from 19/5/2025.
Previous
Next