Hygiena výživy přednáška
Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
Hygiena výživy přednáška
Info
Term
autumn 2024

Cílem výuky předmětu hygiena výživy je pochopení souvislosti nutričně-terapeutické podpory a požadavků na bezpečnost potravin a pokrmů. Budou vysvětleny důležité legislativní pojmy, podán přehled současné legislativy, pozornost bude věnována posuzování zdravotních nebezpečí z potravin a pokrmů,  možnostem implementace systému kritických bodů a požadavkům správné výrobní a hygienické praxe při stravování osob v rámci zdravotních a sociálních služeb.

26. 9. 2024

Chapter contains:
1
Study Materials
1
Study text

10. 10. 2024

Chapter contains:
1
PDF
1
Study text
4
Web

24. 10. 2024: Zavádění HACCP 7. 11. 2024: Audity a standardizace


Chapter contains:
2
PDF
1
Study Materials
2
Study text
1
Web

21. 11. 2024 a 5. 12. 2023

Chapter contains:
1
PDF
1
Study text

Složka obsahuje základní i doplňující studijní texty (některé soubory mohou být velmi objemné, takže mohou zatížit vaše internetové připojení).

Error: The referenced object does not exist or you do not have the right to read.
https://is.muni.cz/el/med/podzim2024/MNHV0721p/um/texty/

Kvalitně zpracované texty naleznete také v rámci projektu Wikiskripta:


Error: The referenced object does not exist or you do not have the right to read.
https://is.muni.cz/el/med/podzim2024/MNHV0721p/um/Otazky.docx
Previous