Multikulturní a sociální aspekty výživy - přednáška+cvičení; Po 10:00–11:40; C15/332
Mgr. Zlata Kapounová, Ph.D.
Multikulturní a sociální aspekty výživy - přednáška+cvičení; Po 10:00–11:40; C15/332

Sylabus a rozpis témat v jednotlivých týdnech:

Týden

Datum

Téma

Vyučující

1.

17.2.2025

Obecný úvod do předmětu, teoretická východiska, odborná literatura, zdroje

Dr. Kapounová
Dr. Matějová

2.

24.2.2025

Dr. Kapounová
Dr. Matějová

3.

  3.3.2025

Samostatná práce, samostudium

 

4.

10.3.2025

Samostatná práce, samostudium

 

5.

17.3.2025

Samostatná práce, samostudium

 

6.

24.3.2025

Náboženství, víra

Dr. Kapounová
Dr. Matějová

7.

  31.3.2025

Historie české kuchyně, tradice a zvyklosti

 Prof. Šustová

8.

  7.4.2025

Prezentace projektů (2-3) - 

Terminologie+Obchody -


9.

14.4.2025

Prezentace projektů (2-3) -

Terminologie+Obchody -

Dr. Kapounová
Dr. Matějová

10.

21.4.2025

Velikonoční pondělíDr. Kapounová
Dr. Matějová

11.

28.4.2025

Prezentace projektů (2-3) - 
Terminologe+Obchody - 

Dr. Kapounová
Dr. Matějová

12.

  5.5.2025

Multikulturní přístup v práci NT – kazuistiky (vliv kultury, náboženství atd.)

Dr. Kapounová
Dr. Matějová

13.

12.5.2025

Mary´s Meals, videoprojekce 

Dr. Kapounová
Dr. Matějová

14.

19.5.2025

Prezentace

Dr. Kapounová
Dr. Matějová

15.

26.5.2025

 Ukončení předmětu

 

----------------------------------------------------

Zadání studentského projektu
Kapitola obsahuje:
1
Obrázek
1
PDF
1
Web
Spolupráce s University of North Carolina Greensboro (UNCG)
Předchozí