Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nyní studovat1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 3.3.
-
Nyní studovat2 - Hodnocení stravy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 10.3.
-
Nyní studovat3 - Hodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 17.3.
-
Nyní studovat4 - Vliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění - 24.3.
-
Nyní studovat5 - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém - 31.3.
-
Nyní studovat6 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – I - 7.4.
-
Nyní studovat7 - Biomarkery pro hodnocení nutrientů - 14.4.
-
Nyní studovat8 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II - 21.4.
-
Nyní studovat9 - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 28.4.
-
Nyní studovat10 - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 5.5.
-
Nyní studovat11 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 12.5.
-
Nyní studovat12 - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin - 19.5.
-
Nyní studovat13 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I - 26.5.
-
Nyní studovat14 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 2.6.
-
Nyní studovat15 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II - 9.6.
-
Nyní studovatTest
-
Test
Následující
-
Nutriční epidemiologie MNNE081
-
Nyní studovat1 - Nutriční epidemiologie jako obor, zaměření, cíle, hlavní metody. Alkohol z hlediska nutriční epidemiologie – metodika zjišťování konzumace alkoholu - 3.3.
-
Nyní studovat2 - Hodnocení stravy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 10.3.
-
Nyní studovat3 - Hodnocení výživového stavu a zdravotních dopadů výživy jako jeden z pilířů nutriční epidemiologie - 17.3.
-
Nyní studovat4 - Vliv výživy na riziko kardiovaskulárních a nádorových onemocnění - 24.3.
-
Nyní studovat5 - Vláknina jako nutričně epidemiologický problém - 31.3.
-
Nyní studovat6 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – I - 7.4.
-
Nyní studovat7 - Biomarkery pro hodnocení nutrientů - 14.4.
-
Nyní studovat8 - Metody hodnocení vztahů mezi výživou a zdravím – II - 21.4.
-
Nyní studovat9 - Epi-info - I – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 28.4.
-
Nyní studovat10 - Epi-info - II – Zpracování nutričně-epidemiologických dat - 5.5.
-
Nyní studovat11 - Příklady nutričně-epidemiologického hodnocení biologických škodlivin - 12.5.
-
Nyní studovat12 - Chyby při zjišťování příjmu energie a živin - 19.5.
-
Nyní studovat13 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku I - 26.5.
-
Nyní studovat14 - Přehled hlavních chyb a zdrojů nepřesností při nutričně-epidemiologických hodnoceních - 2.6.
-
Nyní studovat15 - Tvorba, použití a úskalí dotazníku II - 9.6.
-
Nyní studovatTest
-