Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: LF:MNHV0721p! výživa
Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: LF:MNHV0721p! výživa
- Pražští hygienici: Dávejte si pozor na alobal
Tipy pro veřejnost, jak správně balit potraviny do alobalu, aby se minimalizovalo uvolňování hliníku.
1 osoba, první 25. 9. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidé - Internetový portál bezpečnosti potravin - Aktualizace pokynů: Jak připravit žádost o schválení zdravotního tvrzení
Administrativní náležitosti, které předcházejí schválení zdravotního tvrzení o potravinách.
1 osoba, první 10. 2. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.