Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: hygiena potraviny
Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: hygiena potraviny
Antimikrobiální rezistence u bakterií způsobujících nemoci z potravin
Souhrnné sdělení, obsahuje i zajímavou interaktivní infografiku.
1 osoba, první 19. 4. 2021, Aleš Peřina, záložky, lidéPredictions of growth for Listeria monocytogenes and Salmonella during fluctuating temperature.
Ukázka mikrobiologické studie využitelná prediktivně. Znázorňuje vlivy reálných podmínek na rychlost množení mikroorganismů v potravinách. Samotná fluktuace teploty může úvodní lag-fázi životního cyklu bakterií prodloužit až na desítky hodin.
1 osoba, první 30. 1. 2018, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.