Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: potraviny
Související štítky
Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: potraviny
Internetový portál bezpečnosti potravin - Epidemie listeriózy v Jižní Africe 2017-2018. Mezinárodní epidemie listeriózy v Evropě 2015-2017 1 osoba, první 9. 3. 2018, Aleš Peřina, záložky, lidé
Predictions of growth for Listeria monocytogenes and Salmonella during fluctuating temperature.
Ukázka mikrobiologické studie využitelná prediktivně. Znázorňuje vlivy reálných podmínek na rychlost množení mikroorganismů v potravinách. Samotná fluktuace teploty může úvodní lag-fázi životního cyklu bakterií prodloužit až na desítky hodin.
1 osoba, první 30. 1. 2018, Aleš Peřina, záložky, lidéPražští hygienici: Dávejte si pozor na alobal
Tipy pro veřejnost, jak správně balit potraviny do alobalu, aby se minimalizovalo uvolňování hliníku.
1 osoba, první 25. 9. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.