Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: prostředí
Související štítky
Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: prostředí
Malárie či cukrovka. Dopady klimatické změny se mají objevit v sylabech lékařských fakult 1 osoba, první 27. 2. 2025, Aleš Peřina, záložky, lidé
Znečištění ovzduší a další environmentalní faktory ovlivňují CHOPN a astma více než dědičné predispozice
Článek v Medical Tribune.
1 osoba, první 27. 2. 2025, Aleš Peřina, záložky, lidéCountrywide analysis of heat- and cold-related mortality trends in the Czech Republic: growing inequalities under recent climate warming
Open access.
1 osoba, první 27. 2. 2025, Aleš Peřina, záložky, lidéZměna klimatu ohrožuje zdraví. Co by lékaři měli vědět?
Článek v Medical Tribune
1 osoba, první 27. 2. 2025, Aleš Peřina, záložky, lidéVlny veder a šíření infekčních nemocí v důsledku změny klimatu jsou pro Evropany stále větší zdravotní hrozbou
Aktualizace European Environmental Agency
1 osoba, první 25. 2. 2025, Aleš Peřina, záložky, lidéKlima a přírodní katastrofy v zajetí ideologie
Komentář Terezy Zavadilové
1 osoba, první 25. 2. 2025, Aleš Peřina, záložky, lidéPOR: Ochranné vzdálenosti k ochraně zdraví lidí
Aktualita z internetového portálu bezpečnosti potravin. Nově se hodnotí expozice obyvatelstva z prostředků na ochranu rostlin. Pojmy: místní obyvatel, okolní osoby, zranitelné skupiny obyvatelstva
1 osoba, první 10. 3. 2022, Aleš Peřina, záložky, lidéInhalace mořského spreje obsahujícího brevetoxiny může způsobit otravu
Aktualita z informačního portálu bezpečnosti potravin
1 osoba, první 10. 3. 2022, Aleš Peřina, záložky, lidéMeasured and perceived environmental comfort: Field monitoring in an Italian school - ScienceDirect
Výzkum zaměřený na porovnání subjektivního vnímání indooru a měřených parametrů vnitřního prostředí.
1 osoba, první 23. 10. 2019, Aleš Peřina, záložky, lidéConsumer perception versus scientific evidence about health benefits and safety risks from fish consumption.
Zajímavá studie o vztahu mezi pozitivním vnímáním ryb jako zdroje esenciálních živin a obav z cizorodých látek, které jsou větší u osob s nižším vzděláním.
1 osoba, první 7. 3. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.