Žhavé štítky
angličtina
bezpečnost
blog
bufferbloat
cestovani
cnc
comics
ddos
environment
ESF:BPE_HOP1
favorit
favourite
FF:CJVA1B
FF:CJVA1M
FF:HIA214I!
FF:HIA214II!
FF:HIA246I!
FF:HIA246II!
FF:LJ152
FF:PH0001
FF:PSA_002
FF:PSA_005
FI:IB030
FI:IB047
FI:MV013
FI:PA212
FI:PB071
FI:PB151
FI:PB176
FI:PV080
FI:PV112
FI:VB001
GLSL
haproxy
hardware
humor
hygiena
japonština
Kendall_tau
klima
komiks
latex
LF:aBFLT011!
LF:aVLLT0121c!
LF:aVLLT0121s!
LF:aVLLT0222c!
LF:aVLLT0222s!
LF:aVLMT021!
LF:aVLMT032!
LF:aZLLT011s!
LF:aZLLT0121c!
LF:aZLLT0121s!
LF:aZLLT0222c!
LF:aZLLT0222s!
LF:BKLT011!
LF:BPLT011!
LF:BSLT011!
LF:BVOT011c!
LF:BZLT011!
LF:EMLT0121s!
LF:EMLT0222s!
LF:MNHV0721p!
LF:MNLN071p!
LF:VLOZ0642c!
LF:ZLLT011c!
LF:ZLLT011s!
LF:ZLLT0121c!
LF:ZLLT0121s!
LF:ZLLT0222c!
LF:ZLLT0222s!
LF:ZLTU021!
linux
menza
Mining_of_Massive_Datasets
mobil
networking
obor_latina
obor_psychologie
OpenGL
overleaf
PedF:ONLINE_A
podmínky
potraviny
prokrastinace
prostředí
shader
slovník
slovníky
Spearman_rho
Stanford_course
template
unix
vut
výživa
webcomic
www
zábava
zákony
životní
3dtisk
Žhavé záložky
Inhalace mořského spreje obsahujícího brevetoxiny může způsobit otravu
Aktualita z informačního portálu bezpečnosti potravin
1 osoba, první 10. 3. 2022, Aleš Peřina, záložky, lidéShapecatcher: Draw the Unicode character you want!
Nástroj na rozpoznávání ručně nakreslených znaků do Unicode. Nefunguje vůbec pro CJK, ale funguje pro matematiku a různé nelatinkové abecedy.
1 osoba, první 8. 12. 2021, Jan Kasprzak, záložky, lidé3D fázové diagramy
3D fázové diagramy pro vodu, oxid uhličitý a amoniak
2 osoby, první 19. 1. 2010, Pavel Kubáček, záložky, lidéGroup workspace (building D) - reservation 1 osoba, první 27. 10. 2021, Paolo Divizia, záložky, lidé
Australasian-Anaesthesia-2019
Free online textbook
1 osoba, první 10. 9. 2021, Lukáš Dadák, záložky, lidévideo.muni
zaznam prednasek primou cestou...
63 osob, první 16. 2. 2007, Tomáš Drexler, záložky, lidéStudie COMED - snížená mortalita u nemocných s COVID-19 při vyšším omega-3 indexu
Výsledky studie Státního zdravotního ústavu: uvádí se, že osoby s vyšším příjmem omega-3 mastných kyselin mají nižší úmrtnost na Covid-19.
1 osoba, první 26. 5. 2021, Aleš Peřina, záložky, lidéDvojí kvalita potravin
Popis přístupu k posuzování a kontrole tzv. dvojí kvality potravin s odlišeném dvojí kvality zdánlivě téhož výrobku a různých produktů různé kvality.
1 osoba, první 19. 5. 2021, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.