Žhavé štítky
Žhavé záložky
American Cancer Society: Smokeless Tobacco
Informace o zdravotních rizicích spojených s užíváním šňupacího tabáku.
1 osoba, první 9. 9. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidéInteraction between message framing and consumers’ prior subjective knowledge regarding food safety issues.
Příklad studie, ze které se lze inspirovat v metodice hodnocení postojů veřejnosti k GMO produktům. Výsledky studie dokazují, že neinformovaný spotřebitel je snadněji podléhá nevědeckým informacím.
1 osoba, první 3. 9. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidéAssessment of the food safety issues related to genetically modified foods.
Článek z kolekce the Wiley Online Library pojednává o strategiích posuzování zdravotní bezpečnosti GMO produktů a zabývá se posuzováním alergenního potenciálu GMO produktů, který vykrystalizoval jako stěžejní otázka bezpečnosti GMO.
1 osoba, první 3. 9. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidéBudou se v USA označovat potraviny vyrobené z GMO?
Příspěvek internetového portálu BezpečnostPotravin.cz (MZe ČR) o liberálním postoji USA k GMO produktům.
1 osoba, první 3. 9. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidéSkotsko se chystá zakázat GM plodiny
Příspěvek pojednává o postojích ke GMO potravinám z pohledu ekologie a zemědělské produkce. Ovšem tento postoj může ovlivnit také celkové vnímání GM produtků ze strany širší veřejnosti.
1 osoba, první 3. 9. 2015, Aleš Peřina, záložky, lidéUniversity of Reddit : Modern Algebra (Abstract Algebra) Made Easy 2 osoby, první 30. 7. 2015, Michal Bulant, záložky, lidé