Hot tags:
angličtina
bezpečnost
blog
blog91187072
bufferbloat
cestovani
cnc
comics
ESF:BPE_HOP1
ESF:BPJ_JI2A
favorit
favourite
FF:CJVA1B
FF:CJVA1M
FF:HIA214I!
FF:HIA214II!
FF:HIA246I!
FF:HIA246II!
FF:LJ152
FF:PH0001
FF:PSA_002
FF:PSA_005
FI:IB030
FI:IB047
FI:MV013
FI:PA212
FI:PB071
FI:PB151
FI:PB176
FI:PV080
FI:PV112
FI:VB001
GLSL
hardware
humor
hygiena
japonština
Kendall_tau
komiks
latex
LF:aBFLT011!
LF:aVLLP0532c!
LF:aVLLT0121c!
LF:aVLLT0121s!
LF:aVLLT0222c!
LF:aVLLT0222s!
LF:aVLMT021!
LF:aVLMT032!
LF:aZLLT011c!
LF:aZLLT011s!
LF:aZLLT0121c!
LF:aZLLT0121s!
LF:aZLLT0222c!
LF:aZLLT0222s!
LF:BHLT011s!
LF:BKLT011!
LF:BPLT011!
LF:BSLT011!
LF:BVOT011c!
LF:BZLT011!
LF:EMLT0121s!
LF:EMLT0222s!
LF:MNHV0721p!
LF:MNLN071p!
LF:VLLP0532c!
LF:ZLLT011c!
LF:ZLLT011s!
LF:ZLLT0121c!
LF:ZLLT0121s!
LF:ZLLT0222c!
LF:ZLLT0222s!
LF:ZLTU021!
linux
Literature
menza
Mining_of_Massive_Datasets
mobil
networking
obor_historie
obor_latina
obor_psychologie
OpenGL
overleaf
PedF:ONLINE_A
potraviny
prokrastinace
prostředí
shader
slovník
slovníky
Spearman_rho
Stanford_course
středověk
template
vut
výživa
webcomic
zábava
zákony
3dtisk
Hot Bookmarks
Internetový portál bezpečnosti potravin - Doplňky stravy pro sportovce: riziko pro zdraví a přínos nejistý
Zdravotní rizika kofeinu v některých doplňcích stravy.
1 user, first 6/2/2017, Aleš Peřina, bookmarks, peopleOpravy spotřebičů Brno a okolí | Brno a okolí 1 user, first 9/1/2017, Jan Kasprzak, bookmarks, people
Nomenclature for renal replacement therapy in acute kidney injury: basic principles | Critical Care | Full Text 1 user, first 12/12/2016, Lukáš Dadák, bookmarks, people
Is HTTP Public Key Pinning Dead? – Network Security Blog | Qualys, Inc. 1 user, first 30/11/2016, Jan Kasprzak, bookmarks, people
Brepols - Library of Latin Texts - series A 1 user, first 16/11/2016, Paolo Divizia, bookmarks, people
The consumer’s perception of artificial food additives: Influences on acceptance, risk and benefit perceptions
Vnímání rizik z přídatných látek v potravinách se liší podle typu potravinářského aditiva. Pro nakupující veřejnost jsou aditiva měnící vzhled (barviva) mnohem hůře přijímána, než aditiva měnící chuť potravin (sladidla).
1 user, first 14/11/2016, Aleš Peřina, bookmarks, peopleConsumers’ knowledge and safety perceptions of food additives: Evaluation on the effectiveness of transmitting information on preservatives
Vnímání potravinářských aditiv očima nakupující veřejnosti (Korea). Studie se zabývá jednak názorovým aspektem ("v čem vidíte konkrétní problém právě vy"), ale i praktickým chováním ("jak často nakupujete potraviny obsahuující některou z aditivních látek).
1 user, first 14/11/2016, Aleš Peřina, bookmarks, peopleVědecký výbor pro potraviny: Průzkumy
Průzkumy publikované Vědeckým výborem pro potraviny týkající se názorů české veřejnosti. Průzkumy jsou staršího data.
1 user, first 11/11/2016, Aleš Peřina, bookmarks, people
Special thanks to del.icio.us for inspiring us.