Populární štítky
akce
angličtina
autobusy
bezpečnost
blog
brno
bufet_FI
bus
cizí
cizích
czech
čeština
dictionary
doprava
favorit
favourite
FF:DU0101
FI
FI:IB001
FI:IB015
FI:MB103
fimuni
folksonomy
google
hardware
howto
IDOD
IDOS
imported
informatik
internet
IS
IS_zaciname
jídlo
kam
kamarád
katalog
knihovna
knihy
kultura
LF:VLAM9X1c!
LF:VLPL9X1a
LF:VSAL081!
LF:VSAL082!
LF:VSAL091!
linux
mail
MHD
MU
muni
music
na
news
noviny
obor_geografie
obor_hispanistika
obor_informatika
obor_latina
obor_matematika
obor_medicina
obor_právo
odborné
písemky
portal
právo
pravopis
programming
programování
prvákoviny2007
předměty
předpisy
rady
recursos
rozvrh
Seznam
slov
slovník
slovníky_výkladové
slovo
sms
social_theory
software
spojení
škola
tags
taháky
train
tram
transport
travel
video
vlak
vlaky
vodafone
vyhledávač
www
zábava
zdroje
zpravodajství
zprávy
Nejnovější záložky
Nomenclature for renal replacement therapy in acute kidney injury: basic principles | Critical Care | Full Text 1 osoba, první 12. 12. 2016, Lukáš Dadák, záložky, lidé
Is HTTP Public Key Pinning Dead? – Network Security Blog | Qualys, Inc. 1 osoba, první 30. 11. 2016, Jan Kasprzak, záložky, lidé
Brepols - Library of Latin Texts - series A 1 osoba, první 16. 11. 2016, Paolo Divizia, záložky, lidé
The consumer’s perception of artificial food additives: Influences on acceptance, risk and benefit perceptions
Vnímání rizik z přídatných látek v potravinách se liší podle typu potravinářského aditiva. Pro nakupující veřejnost jsou aditiva měnící vzhled (barviva) mnohem hůře přijímána, než aditiva měnící chuť potravin (sladidla).
1 osoba, první 14. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidéConsumers’ knowledge and safety perceptions of food additives: Evaluation on the effectiveness of transmitting information on preservatives
Vnímání potravinářských aditiv očima nakupující veřejnosti (Korea). Studie se zabývá jednak názorovým aspektem ("v čem vidíte konkrétní problém právě vy"), ale i praktickým chováním ("jak často nakupujete potraviny obsahuující některou z aditivních látek).
1 osoba, první 14. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidéVědecký výbor pro potraviny: Průzkumy
Průzkumy publikované Vědeckým výborem pro potraviny týkající se názorů české veřejnosti. Průzkumy jsou staršího data.
1 osoba, první 11. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidéREVOLUČNÍ VÝZKUM: Některé potraviny je možné jíst, i když mají plíseň! Které to jsou? - tn.cz 1 osoba, první 11. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidé
Sketch engine - UK
Slova v kontextech, kolokace
1 osoba, první 7. 11. 2016, Jana Mikulová, záložky, lidéFood and Water Safety
Stanovisko akademie nutričních terapeutů v USA k otázkám bezpečnosti potravin.
1 osoba, první 12. 10. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.